Jag kommer köra en liten lågoddsardubbel här som känns ganska bra. Det blir en vinnare och dessutom ett överspel som bara ska sitta. Det kommer bli två spel i den tidiga matchen mellan Ottawa – Florida där ett av dem ingår i dubbeln medans det den avslutande delen där tas i matchen mellan Phoenix – Washington.

  • Match: Ottawa – Florida & Phoenix – Washington
  • Speltips: Ottawa ML + över 4.5 mål
  • Odds: 1.99 @ Bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Speltopp: 9/11, 20.05 & 10/11, 02.05

Ottawa – Florida 1 ML (1.52)
Jag har svårt att tro att Florida kommer ta några poäng här, trots att man ikväll har en ny coach i båset. Det brukar ge en liten injektion, men det ska inte hjälpa mot ett för tillfället ganska starkt Sens. Ottawa har öst in mål i många matcher och nu när Anderson är skadad så har Robin Lehner gått in och varit helt fenomenal. Personligen tycker jag inte han är speciellt mycket sämre än Anderson och jag tror att Lehner kommer bli våran kommande stora målvaktssjtärna. Två raka segrar och målen pumpas in av ett offensitvt starkt Ottawa. Är bara Lehner normal så vinner man detta.

robinlehner

Florida fortsätter att gå tungt. Trots att man håller undan hyfsat framför eget mål så fortsätter deras målvakter att läcka som såll. Jacob Markström blandar och ger verkligen. Han gör riktigt bra räddningar för att sedan släppa in skitpuckar från konstiga vinklar. Florida har överlägset sämst defensiv i ligan och då har jag svårt att se att man ska släppa in mindre än tre mål ikväll, förmodligen blir det också fler. Jag tror dock inte man gör fler än två heller så då bör detta sitta utan problem. Ottawa ML spelas i dubbeln.

Phoenix – Washington Över 4.5 (1.31)
Oj, vilket lågt odds tänker ni. Ja, visst är det lågt, men samtidigt så ska det sitta. Dessutom räknas övertid/straffar in här också. Phoenix har en grym offensiv som på hemmaplan försöker spela en riktigt underhållande ishockey. Man går framåt med det mesta och gör därför också en hel del mål. Det medför också att det blir en del chanser bakåt. Idag kommer man möta ett lag som har ett boxplay som inte funkat speciellt bra denna säsong, även om det varit bättre på bortaplan. Känslan är att båda lagen kommer göra minst ett mål var i powerplay.

nicklA BÄCKSTRÖM

Washington har även dem ett riktigt bra PP, kanske tillochmed det bästa då man statistiskt är överlägset bäst när man gör mål på 33.3% av försöken. Alexander Ovechkin är grym och skjuter på allt. Det bör inte direkt gynna ett Yotes som inte gillar att stå i vägen för skotten utan allt som oftast överlåter sin målvakt ta hand om dem. Historiskt mellan lagen så har man klarat denna lina i 8 av de 10 senaste matcherna. Nu känns det dock som att Phoenix är mer svajiga bakåt än man varit under de senaste åren. Dessutom har man en riktigt fin offensiv att luta sig emot. Huvudtanken till detta spel är att båda lagen gör två mål var och då sitter spelet också.


Jag tycker dubbeln känns helt okej. Ottawa ska vinna mot ett Panthers i kris och båda lagen i den andra matchen ska klara av att göra minst två mål var. Jag spelar 6 units på Ottawa ML + över 4.5 i Yotes – Caps till oddet 1.99. Spelet finns hos bet365 och där räknas också OT/SO in.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden