Idag kommer jag även köra en dubbel utöver skottspelet i Boston-Florida. Denna dubbel kommer bli en blandning av skott och en vinnare som jag återigen kommer ge chansen. Det gäller ovanstående match plus matchen där Nashville står som värd för Pittsburgh.

  • Match: Boston – Florida & Nashville – Pittsburgh
  • Speltips: Boston flest skott på mål + Pittsburgh ML
  • Odds: 2.38 @ bwin
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 5/3, 01.05 & 02.05

Boston – Florida Bruins flest skott på mål (1.40)
Här kommer jag köra på ett skottspel återigen. Den här gången kommer jag att välja Boston att vinna skotten mot Florida av ett par enkla anledningar. Bruins är en maskin på hemmaplan som kan köra över vilket motstånd som helst. Man tuggar alltid på och den senaste matcherna har det sett riktigt bra ut framåt. Jag förväntar mig att man fortsätter föra matcherna och då kommer  ett defensivt svagt Florida få det svårt att stå emot. Mitt tips blir att Boston kontrollerar denna match totalt. Mer info finns att läsa i länken nedan.

http://www.spelaspel.se/2014/03/speltips-boston-florida-43/

Nashville – Pittsburgh Pens ML (1.70)
Jag kommer fortsätta att ge Pittsburgh mitt förtroende trots att man blev totalt utspelade av Chicago senast. Jag kommer fortsätta tjata om att Pens äntligen har hittat ett försvarsspel som går att lita på, även fast det sett lite halvtasktigt ut de sista två matcherna. När Pens får sitt spel att stämma så är man ett av ligans klart bästa lag med superstjärnor som Sidney Crosby och Evgeni Malkin. Man spelade inte alls bra senast och fick inte spelet att stämma i ett snöigt Chicago. Idag har man en betydligt lättare uppgift på pappret och förmodligen kan man också få igång sitt grymma powerplay igen. Man har i vilket fall en bättre chans. Ingen målvakt är bekräftad i skrivande stund, men kan aldrig tänka mig att Fleury får förnyat förtroende efter hans två matcher efter OS-uppehållt. Backupen Jeff Zatkoff gjorde en plattmatch i början av säsongen, men har sedan varit grymt bra. I vilket fall så känner jag att det inte spelar någon större roll vem som vaktar kassen ikväll.

chris kunitz

Nashville har inget roligt lag på pappret och ligger också därefter i ligan. Man är ett av de sämsta, men är det nåt som ser helt okej ut är det backsidan. Shea Weber är alltid en jätte och Roman Josi har tagit stora kliv och är numer på väg att bli en världsback. Ikväll är det äntligen dags för laget att få in sin målvakt Pekka Rinne igen i spel. Rinne har varit skadad sedan den 22 oktober och gör som sagt idag sin första match på väldigt länge. Jag är säker på att det kommer vara positivt i längden, men till kvällens match kanske han är aningen ringrostig. Nu ska de möta en av de vassaste offensiverna i ligan och klart en av de tuffare starterna han kan få. Nashville är inte ett bättre lag än Pens och Pittsburgh har ett gyllene läge att ta sin första vinst efter uppehållet.


Jag tycker dubbeln känns helt okej. Boston ska föra matchen mot Florida och man bör vinna skotten oavsett vilket resultat som står på tavlan. Pittsburgh möter idag ett mediokert motstånd och kan också därför slipa på sin defensiv litegrann samtidigt som man måste få igång det offensiva igen. Mitt spel blir Boston flest skott på mål + Pittsburgh ML till oddset 2.38. Spelen finner ni hos bwin och dubbeln spelas med en medelinsats.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden