Dag två av december är snart avklarad och natten mot onsdagen bjuder på en hel del roliga matcher. Bland annat matchen mellan Islanders och Senators som en kollega till mig har skrivit några rader om. Jag själv ska fokusera på en dubbel i spelformen skottspel. Matcherna det gäller är Detroit – Florida och San Jose – Philadelphia.

  • Match: Detroit – Florida & San Jose – Philadelphia
  • Speltips: Detroit flest skott på mål & San Jose flest skott på mål
  • Odds: 2.00 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 3/12, 01.35 &  04.05

Detroit – Florida Detroit flest skott på mål (1.48)
Detroit är inne i en grym form och siktar ikväll på att förlänga sin svit till fem raka segrar. Jag känner dock att ett skottspel känns mer passande än en seger för Detroit, även om jag tror att båda kommer att gå in. Hemma i Joe Louis är man riktigt starka. Det har man nästan alltid varit. Man för alltid spelet och försöker få motståndarna att dra ner på tempot. Därför släpper man till ganska få skott mot eget mål, vilket såklart är en positiv ska för detta spel. Man slutar sällan anfalla utan har den här säsongen hela tiden bjudit publiken på bra spel. Den här säsongen har man vunnit skotten i 11 av 14 hemmamatcher vilket är ett bevis på att man verkligen tuggar på i alla lägen. De tre matcher man förlorat skotten i är mot Boston, Tampa Bay och senast mot Vancouver. Alla dessa tre är topplag och några av de klart bästa i hela ligan. Idag möter man Florida som är ett botten-/mittenlag och mot dessa ska man utan tvekan skuta flest skott.

detroit_200x154

Florida gör sin tredje match på fyra dagar och är på bortaplan ganska defensiva. Vi spelade på dem utan framgång igår och hoppas iadg att man gör ytterligare en plattmatch. Tittar man på trupperna så är Detroit det klart starkaste laget. Florida lär säkert vara lite halvsega efter tufft matchande och långa resor  på slutet och kommer säkerligen att prioritera det defensiva idag och försöka sig på lite kontringshockey. Det vinner man inga skott på förhoppningsvis.

San Jose – Philadelphia San Jose flest skott på mål (1.35)
Sharks är ett av mina favoritlag när det gäller skott. Speciellt när de är i ”form” och verkligen lägger allt på mål. Hemma i Shark Tank är man tunga att möta och har alltid varit kreativa i anfallszon där. Den här säsongen har man hittills bara spelat nio matcher på hemmais, men man har vunnit skotten i alla utom en. Det är framåt man har sin styrka normalt sett och det är också den som ska vinna matcher. Defensivt tycker jag att man tappat en del kvalité om man jämför med förra säsongen. Framåt är allting sig likt och man tuggar på i vanlig takt. Förra matchen var ett steg i rätt riktning och man kommer in med gott självförtroende inför denna fight.

san_jose_200x163

Philadelphia är ett sjunkande skepp på bortaplan. Det var man förra säsongen och det här året har absolut inte börjat nåt bättre. Man har spelat elva matcher på resande fot och förlorat åtta av dem. Skotten har man torskat i sju av dessa elva matcher vilket är ett ganska tydligt tecken på att man har det tufft borta från Philadelphia. Jag tror återigen vi får se ett konstant tryck från hemmalaget och då kommer det bli svårt för Flyers virriga försvar att hålla skotten borta.


Mitt spel denna afton kommer alltså bli en dubbel med två lag som ska vinna skotten. Detroit har fört spelet mot alla sämre lag och bör inte ha några större problem denna afton heller. Sharks är sjukt tunga att möta på hemmais och Flyers svaga på bortaplan. Mitt spel blir alltså Detroit att vinna skotten + San Jose att vinna skotten till oddset 2.00 hos bwin. Insatsen blir 6 units denna kväll.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden