Ikväll har jag hittat en lågoddsardubbel som känns helt okej. Det handlar även här om två skottspel, men denna gång kommer det bli tv vinnare av skotten. Matcherna det gäller är Ottawa – Buffalo och San Jose – Minnesota.

  • Match: Ottawa – Buffalo & San Jose – Minnesota
  • Speltips: Ottawa flest skott på mål + San Jose flest skott på mål
  • Odds: 1.70 @ Bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 13/12, 01.35 och 04.35

ottawAAAAAAA

Ottawa – Buffalo Sens flest skott på mål (1.3.6)
Sens är skottglada, men man släpper också till en hel del skott. Jag är visserligen lite orolig nånstans i bakhuvet, men samtidgt ska man veta att Sabres är riktigt usla, framförallt på bortaplan. Buffalo har visserligen fått spelet att stämma någorlunda de senaste matcherna, men det kommer inte räcka till att komma upp i samma skottantal som Sens. Ottawa har haft svårt att vinna skotten under inledningen, men samtidigt har man vunnit skotten i 6 av de 7 senaste matcherna. Kanske är det en antydan på att man på att man börjar komma igång. Jag ska även tillägga att Sens är riktigt starka runt de båda kassarna och där kommer Buffalo få problem. Sabres är riktigt dåliga i egen zon och på bortaplan släpper man till flest skott i ligan, nästan uppemot 40 skott i snitt per match. Ottawa har ett mycket lägre skottnitt defensivt på hemmaplan än vad man har på bortaplan. Sens bör vinna skotten denna afton.

New York Rangers v San Jose SharksSan Jose – Minnesota Sharks flest skott på mål (1.25)
Den här känns nästan självklar. San Jose är det lag som har klart högst skottsnitt framåt av alla lag i hela ligan på nästan 37 skott/match. Det är inga dåliga siffror. Hemma i Shark Tank kör man alltid på framåt i 110% och möter ikväll ett lag som har en riktigt stabil defensiv, men en offensiv som på bortaplan inte bör skrämma Sharks alltför mycket. Noterbart är att man möttes i Minnesota för bara ett par dagar sedan och då vann Sharks skotten med 38-13. Siffror som absolut inte lär vara lika överlägsna denna gång, men flest skott bär dem lösa utan problem. San Jose har i de tio senaste mötena vunnit skottstatsen i alla matcher utom en. Den matchen slutade 33-33. Nej, det här ska dem lösa utan problem.


Dubbeln känns stabil och bör sitta. Ottawa är mycket stabilare bakåt på hemmais medans Buffalo släpper till flest skott på bortaplan i hela ligan. Sharks är som en maskin och kommer skölja över Minnesota på hemmarinken. Dubbeln Ottawa flest skott + San Jose flest skott spelas med 6 units hos Bwin. Oddset blir tillsammans 1.70.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden