Här försöker jag mig på en dubbel med Chelsea – Norwich och Drina Zvornik – FK Sarajevo. Efter tre raka nederlag kommer Roman Abramovichs Chelsea ta sig an Norwich på Stamford Bridge. I Bosniska Premier Liga välkomnar Drina Zvornik ligans bästa lag, FK Sarajevo. Hur slutar matcherna?

Match: Chelsea – Norwich & Drina Zvornik – FK Sarajevo
Speltips: Chelsea + FK Sarajevo
Odds: 1.88 @ bet365
Insats: 9/10 units
Spelstopp: 21/11, 13.00

 

Chelsea är på en 16:e plats med bara 11 inspelade poäng. De har förlorat tre raka matcher, vilket hände för första gången under Roman Abramovichs tid. Paus i mästerskapet som följde för EM kvalet kom verkligen vid rätt tidpunkt. Jose Mourinho har haft tillräckligt med tid för att vila spelare och att förbereda sig för matchen mot Norwich. De måste helt enkelt vinna denna match eftersom gapet till ledarna är stora 15 poäng , så jag tror och hoppas på att vi kommer få se ett helt annat Chelsea ute på planen idag. Mourinho får fortsatt förtroende och har fansen fulla stöd.

chelsea_200x200

Norwich tog efter fyra raka nederlag en välbehövlig seger när man slog Swansea, men en 15: e plats är långt ifrån idealisk. En viktig detalj som Alex Neil måste jobba med är försvaret eftersom man släppt in 23 mål på 12 spelade matcher, vilket är alldeles för mycket. Chelsea är dock i kris vilket ger Norwich en möjlighet att försöka ta poäng, även om gästerna vet att värdarna kommer vara motiverade och aggressiva i den här matchen. Norwich får det tufft på Stamford Bridge.

 

Drina Zvornik är en utav de absolut sämsta lagen i Premier Liga, där man tog en överraskande hemmaseger mot Travnik i den senaste omgången. Innan dess hade man 9 raka matcher utan vinst. De hade även tur i förra matchen mot Travnik, där man lyckades vinna efter en billig straff i den 22:a minuten. Nu väntar den värsta tänkbara motståndaren i FK Sarajevo. Det finns egentligen inget som talar för Drina i dagens sammandrabbning.

FK_Sarajevo_logo

FK Sarajevo har jag redan skrivit om, de är utan tvekan den bästa klubben i Bosniska Premier League. Man började säsongen lite trögt för att sedan komma igång och visa sitt fulla kapacitet. Nu åker man till Gradski stadion där allt annat än en seger är stor besvikelse. Siroki Brijeg och Sloboda är fortfarande tre poäng före i tabellen så Sarajevo måste gå för en vinst här. Drina har den värsta försvaret i ligan, med 34 insläppta mål, vilket Benko och de andra spelarna kommer säkert utnyttja.

 

En dubbel där jag väljer att spela vinst till Chelsea och FK Sarajevo. Chelsea måste börja vinna för att ha någon som helst chans att ta en Champions League plats, medans FK Sarajevo inte har råd att förlora och låta Siroki och Sloboda dra ifrån i tabellen. Insatsen blir hög, 9/10 units.

/ Akilles_80