Då kör vi ytterligare en dubbel i bosniska Premier Liga och spanska La Liga. Den här gången fastnade jag för två matcher där Rudar Prijedor tar emot granarna Borac Banja Luka och Vallecano tar sig an Real Madrid. Rudar kommer försöka ta tre poäng i denna viktiga derby match, medans Vallecano kommer försöka stå emot Zidans Real. Hur går det i matcherna?

 

-Match: Rudar Prijedor – Borac & Vallecano – Real Madrid
-Speltips: Rudar eller oavgjort + Real Madrid
-Odds: 3.25 @ bet365
-Insats: 8/10 units
-Spelstopp: 23/4 16:00

 

Zlatko Jelisavcis lag har verkligen mycket att spela för i den här matchen när man tar emot Borac. Det kommer vara ett hett derby möte mellan två relativt jämna lag den här säsongen. Rudars chanser till fortsatt spel i Premier Liga har minskat efter senaste 0:0 matchen mot Slavija, men det borde inte vara ett hinder för laget att göra en bra match. Spelare förväntar sig en högre dos av beslutsamhet som de missat i Sarajevo där man trots flera chanser inte lyckades göra mål.

 

FK_Rudar_Prijedor
Borac kommer till den här matchen efter fyra raka utan vinst. De förlorade senast hemma mot Rudar och vill säkert ta revansch nu. De är helt medvetna om den situation som de befinner sig i. Under de senaste omgångarna hade man en chans att komma till de viktiga poängen , de skapade chanser, men misslyckades med att vinna. Ser man till deras bortaspel den här säsongen så har Borac kämpat med att ta poäng mot bättre motstånd.

 

Vallecano är på en 16: e plats och har visat en mycket dålig form den här säsongen då de har misslyckats med att vinna 25 av de 33 senaste La Liga matcher. Det är många lag där nere som sålss om överlevnad och Vallecanos spelschema ser inte lovande ut. Efter Real matchen väntar en svår bortamatch mot Atletico Madrid. Det blev en storförlust med 10:2 senast mot Real. Nu tror jag inte att siffrorna kommer se likadana ut, men räknar med en vinst för Real.

 

realmadrid_200x200

 

Real Madrid kan gå upp i ligaledning om än kanske bara för ett par timmar när de gör den korta resan för att möta Rayo Vallecano denna lördag eftermiddag. Los Blancos är en poäng bakom Barcelona och Atletico Madrid. För bara ett par månader sedan, såg det ut som Reals titel chanser var borta, men åtta raka ligasegrar och Barcelonas dåliga form har tagit Zidans lag tillbaka till en spännande avslutning på säsongen.

——————————————————————————————————————————————————

Här har jag bestämt mig för att lägga ett spel på 1x i matchen mellan Rudar Prijedor och Borac Banja Luka och vinst till Real Madrid. Det finns egentligen inte så mycket att säga om mina val. Rudar måste vinna för att ha någon som helst chans till fortsatt spel i Premier Liga, medans Real Madrid kämpar för att ta ligatiteln och allt annat än en vinst mot Rayo Vallecano skulle vara en stor skräll. bet365 erbjuder ett odds på 3.25.

/ Akilles_80