Då var det dags för en dubbel där vi i den 26:e omgången i bosniska Premier Liga har en match mellan ligaledarna Zrinjski och Vitez. Ett hett möte där Zrinjski slåss om titeln medans Vitez kämpar för att hålla sig kvar i Premier Liga. I den andra matchen tar ligans bästa hemmalag FK Sarajevo emot Zeljeznicar. Hur slutar matcherna?

-Match: Zrinjski – Vitez & FK Sarajevo– Zeljeznicar
-Speltips: Zrinjski + FK Sarajevo draw no bet
-Odds: 1.84 @ bet365
-Insats: 9/10 units
-Spelstopp: 23/4 17:00

 

Zrinjski Mostar har verkligen imponerat den här säsongen. De har fyra raka segrar bakom sig (Rudar 2:1, Slavija 1:0, Borac 2:1, Radnik 1:0). Nu är man ute efter femte seger i en match som man spelar hemma framför sina fans. Zrinjski har även slagit några rekord den här säsongen, 44 hemma matcher utan förlust, 14 raka matcher där man gjort åtminstone ett mål. Det blev dock förlust senast borta mot Vitez.

 

412px-HŠK_Zrinjski_Mostar.svg

 

Efter 25 spelade omgångar befinner sig Vitez på en tionde plats med 31 inspelade poäng, fyra poäng mer än platsen som leder till nedflyttning. Vitez har hittills lyckats med nio segrar, (Velez 1:0, Drina 2:0, Travnik 2:0, Zrinjski 1:0, Rudar 3:1, Slavija 1:0, Borac 1:0, Velez 6:0, Drina 4:0). Senast åkte man på en 3:1 förlust mot Sarajevo. Vitez har förlorat båda sina bortamatcher mot Zrinjski.   

 

De regerande mästarna, FK Sarajevo kommer få det svårt att försvara titeln den här säsongen. Det spelades många matcher förra helgen och alla topplagen fick med sig tre poäng, vilket sätter press på Sarajevo. De måste vinna den här matchen mot Zeljeznicar för att vara med och slåss om en plats som leder till Europa spel. Nu spelar man på Kosevo Stadion där man endast förlorat en match.

 

FK_Sarajevo_logo

Zeljeznicar kommer till den här matchen efter en 3-1 borta förlust mot Sloboda Tuzla i Cupen. Nu är man utslagna ur Cupen och kan koncentrera sig på ligaspelet. Zeljeznicar är på en femte plats i tabellen två poäng bakom dagens motståndare. Bortser man från den senaste förlusten mot Sloboda så har Zeljeznicar sju raka bortamatcher utan förlust. Det blev också vinst senast hemma mot FK Sarajevo. 
——————————————————————————————————————————————————
En dubbel där jag lirar vinst till Zrinjski och FK Sarajevo draw no bet. Zrinski har spelat bra den här säsongen, de spelar som ett lag och har inte någon riktig stjärna vilket har visat sig oerhört effektivt. Sarajevo är starka hemma på Kosevo där man endast förlorat en match. Man får gå tillbaka till 2004 för att hitta den senaste förlusten mot Zeljeznicar. En dubbel som ger 1.84 i odds och spelas med hög insats.
/Akilles_80