janowiczKvartsfinaler i Grand Slam är ofta svårtippade. Spelbolagen har, precis som vi spelare, följt matcherna och sett vilka spelare som är gångbara. Idag har jag därför valt en säker dubbel.

 

 

 

 

  • Sport: Tennis
  • Liga: Wimbledon
  • Match: Murray – Verdasco & Kubot – Janowicz
  • Spel: Över 29,5 games + Janowicz
  • Odds: 1,51 @ unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 14.00

 

Andy Murray har ångat på som man på förhand kunnat ana och vunnit samtliga matcher i raka set. Han eldas på att hemmapubliken och har spelat ganska nära sin högstanivå. Men i senaste matchen mot Youzhny visade Andy tecken på skador. Precis som sina anagonister är det både rygg och höfter som gör att han inte rör sig lite bra som tidigare under veckan.

I kvartsfinalen ställs världstvåan mot Fernando Verdasco som gör sin livs grässäsong.  Spanjoren är i grunden ingen grässpelare, men har under veckan lyckats med att både serva som en grässpelare och returnera som en grässpelare. Han har inte blivit breakad mer än en gång i varje match hittills och visst lär Murray hitta luckor i Verdascos spel, men spanjoren ska klara att stå emot hyffsat.

De har mötts två gånger i Grand Slam. Båda gångerna har linan på 29,5 games spruckit. Väldigt mycket tala för att den gör det även idag.

 ***

Janowicz, Polens stolthet, ställs mot landets andra tennisspelare och det lär inte finnas många som hejar på Kubot. Janowicz är den spelare som har störst chans mot Murray i en semifinal och är ju dessutom bättre än Kubot på precis allt på banan.

Janowicz´s servegem kommer gå undan. Medan Kubot ständigt får kämpa för att hålla serven.  Han vinner ororäckande få andraservar, så där kan vi räkna med att Janowicz får ett par gratispoäng.

Kubot har mött Andreev, Paire och Mannarino för att nå kvartsfinal. Hyffsad enkel lottning. Jag tror han är väldigt nöjd med de poäng han samlat ihop så här långt i Wimbledon och det absolut troligaste är att detta inte ens blir match. Blir det match så vinner Janowicz i alla fall.

1,26*1,20 ger 1,51.