Här har vi en match i Bosniska Premier Liga där Drina Zvornik tar emot Travnik på Gradski stadion Zvornik. Drina har verkligen gått dåligt och man hoppas på att turen skall vända när man välkomnar ett Travnik som inte heller känns stabila i sitt spel. Frågan är hur många mål det blir i det viktiga bottenmötet?

  • Match: Drina Zvornik – Travnik
  • Spel: över 2.5 mål
  • Odds: 1.70 @ titanbet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 13:30 7/11

Om vi börjar med Drina så bestämde sig klubbledningen redan efter 10 spelade omgångar för att sparka tränaren, Vladic Petrovic. Med tanke på situationen i klubben och de resultat som uppnåtts var det helt rätt beslut. Det är inte mycket som fungerar i laget. Man är sist i tabellen med 9 raka förluster, spelarna är missnöjda med klubbledningen och löner. Det är till och med några spelare som hotat med att lämna klubben om situationen inte blir bättre. Skall man vara ärlig så finns det inte heller så mycket kvalitet i laget, det är egentligen bara den 32-årige anfallaren Marko Jaksic som utmärker sig. Han har lyckats göra 6 mål efter 14 spelade omgångar. Nu väntar en tuff match mot Travnik.

1024px-FK_Drina_Zvornik_logo.svg NK_Travnik

Travnik kommer till det här mötet efter en hemmaseger mot Olimpic Sarajevo. Almir Memic meddelade att man kommer försöka kontrollera matchen redan från första minuten och försöka sätta press på Drina så att de inte får så mycket tid med bollen. Ser man till inbördes möten så förlorade Travnik senast när man spelade på Gradski stadion Zvornik med 3-0. Nu söker man revansch. Travnik kommer vara fulltaliga i dagens match, det är endast Irhan Smajic som missar matchen, vilket borde inte påverka spelet avsevärt.

 

Eftersom oddset är alldeles för lågt på vinst till Travnik så bestämde jag mig för att lägga ett spel på över 2.5 mål i matchen. Vi har Drina som är sist i tabellen där moralen är låg och spelarna missnöjda. På andra sidan står Travnik som kämpar för att undvika nedflyttning och man kommer göra allt för att vinna den här matchen. Det borde resultera i många mål.

/ Akilles_80