Botten mot toppen och det finns inte mycket just nu som talar för Dresden, taskig dagsform, utan vinst på nästan 10 matcher, riktigt usel tabellplacering. Fürth däremot är det raka motsatsen för, drömläge i tabellen, en dagsform som slår det mesta och obesegrade på dom fem senaste. Detta kan bara sluta på ett sätt.

Match: Dresden – Fürth
Spel: Fürth
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 21/3 18:30

Dresden åkte på ytterligare en förlust i senaste matchen när man föll borta mot Paderborn med 2-1, Dresden som nu har 0-2-3 på dom fem senaste är nu uppe i 9 raka matcher utan vinst. Laget ligger riktigt illa till i tabellen och man ligger nästsist och det fattas minst 6 poäng för att ta sig upp på säker mark, och tyvärr återstår det inte allt för mycket av säsongen så frågan är om man kan eller kommer hinna rädda denna situation eller åka ur. Hemma denna säsong har man 3-6-3 med 14/16 i mål. Aoudia och Mravac saknas i denna match.

Kan komma fler mål av Azemi för Fürth i denna match.

Kan komma fler mål av Azemi för Fürth i denna match.

Fürth vars mål om uppflyttning är nära nu och man har spelat riktigt bra senaste tiden, man är obesegrad på dom fem senaste med 2-3-0 och i senaste matchen fick man 1-1 hemma mot Union Berlin, man låg under efter första halvlek men kämpade sig tillbaka i andra och fick till slut utdelning. I tabellen ligger man på 2:a plats med 44 poäng, 4 poäng upp till Köln som leder och två poäng tillgodo ner till Paderborn på 3:e platsen. Man är tredje bästa bortalag i ligan denna säsong med 6-2-4 och 24/17 i mål. Mavraj och Furstner är avstängda i denna match, frågetecken finns på Korcsmar och Kraus, saknas gör Tyrala och Fullkrug.

Det här är en match som Fürth ska vinna, man har spelat riktigt bra på bortaplan denna säsong och dagsformen är det inge fel på. Dresden som inte vunnit på 9 matcher lär få det svårt att utmana om segern i denna match, man har inte heller direkt spelat bra hemma denna säsong heller. Fürth som dessutom är obesegrade på dom fem senaste lär nog fortsätta att vara så även efter denna match. Tvåan spelas med måttlig insats.