Första mötet slutade 2-2 mellan lagen vilket ger oss ett perfekt utgångsläge för mitt spel här. Jag kan inte se annat än att båda lagen gör mål i den här matchen!


Dortmund – Shakthar
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.65 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Första mötet blev en fartfylld upplevelse med många målchanser och 4 mål då matchen slutade 2-2. Till den här matchen måste Shakthar framåt och göra mål för att ha en chans att gå vidare och jag tror man lyckas göra minst 1 mål här. Dortmund är starka hemma och laget verkar ha fått igång sin offensiv igen vilket talar för spelet här!

Dortmund har hunnit spela 4 matcher sedan förra mötet med Shakthar och dessa matcherna har slutat med 2 starka hemmasegrar, 1 tung bortaförlust mot Bayern i cupen och 1 oavgjord mot Mönchengladbach på bortaplan. Formen får anses som helt okej inför returmötet med Shakthar. Man har en klar fördel av sin hemmaplan där man trivs riktigt bra och lagets fans är riktigt viktiga att ha med sig i ryggen här!

Shakthars liga hemma i Ukraina drog igång i helgen och man inledde på bästa sätt genom att krossa Volyn hemma med 4-1. Man har en erkänt stark offensiv och den visade man upp på bästa sätt mot Dortmund i hemmamötet. Jag tror man gör minst 1 mål framåt idag då man måste satsa allt framåt för att göra mål för att ens ha en chans att ta sig vidare.


Dortmunds viktige mittback Mats Hummels som satte 2-2 målet för
Dortmund i förra mötet med Shakthar saknas ikväll!

Dortmund ser som sagt ut att få klara sig utan lagets otroligt viktige mittback Mats Hummels här då han inte verkar blivit kvitt sin infektion ännu. Tungt defensivt avbräck för Dortmund!
Shakthar kommer till spel med bästa laget!

Jag tror den här matchen kommer likna det första mötet väldigt mycket med två offensivt starka lag som har riktigt snabba spelare i lagen som kan blixtra till när man minst anar det. Lägg därtill att båda lagens defensiver såg osäkra ut och just det talar för spelet här då jag knappast tror lagen klarar stå emot varandras press och snabba omställningar.