Nicolas Mahut ångar på utav bara den på gräset och nu ställs han emot Evgeny Donskoy som har spelat sisådär hittills, nu blir det riktigt tufft.

  • Matchen : Evgeny Donskoy v Nicolas Mahut
  • Liga : ATP Hertogenbosch
  • Speltips : Nicolas Mahut -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.99 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

Evgeny Donskoy ifrån Ryssland är en ung spelare som har spelat helt okej för att vara på den nivån han är på i år. Han har en helt okej första serve, inget utöver det vanliga men en serve där han kan få gratis poäng. Han vann 71% av sina första servar emot Haase som absolut inte är någon topp spelare längre och han släppte till 7 breakbollar, men räddade ändå 6 stycken, mest på grund av Haase’s oduglighet. Donskoy har ett ”riktigt” vapen, det är hans forehand, den är väldigt bra men han har nästan inget annat som är verkligen starkt eller riktigt stabilt. Han vann i första matchen emot John Isner dock så kändes det som om att Isner sparade sig till Wimbledon för att hämta poäng där och mer pengar.

Såhär mycket gillar Mahut gräset

Nicolas Mahut ifrån Frankrike ångar på som bara den på gräset och jag tror att han kommer att fortsätta. Hans serve har stämt väldigt bra under veckan och har varit hur stabil som helst. Hans volley har suttit väldigt bra och hans slice har varit väldigt effektiv, som jag skrev i förra reken när jag rekade Mahut att hans stora brist har varit hans returspel. Men denna veckan har det verkligen varit bra, han har vunnit med dubbelbreak emot rätt duktiga servare och det är väldigt starkt, speciellt på gräs. Jag tror att Mahut kommer att slica väldigt mycket på Donskoys backhand och testa om han klarar att slå förbi han när han sticker fram på nät.

Jag tror att Mahut vinner denna matchen rätt enkelt och väljet -3.0 games för att få ett högre odds och då jag tror att han klarar denna linan galant också.

Lycka till!

/Lidde