Båda lagen har en tid dragits med skador, trots skador på nyckelspelare har Sheffield Wednesday fått till det riktigt bra i sina hemmamatcher, på bortaplan är det dock skillnad. Doncaster har spelat bra på hemmaplan i dom senaste matcherna och är i stort behov av poäng för att hålla sig undran från bottenstriden.

Match: Doncaster – Sheffield Wednesday
Spel: Doncaster
Odds: 3.40 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 22/3 16:00

Doncaster tog en mycket viktig poäng i senaste matchen när man spelade borta mot Nottingham Forest, matchen slutade 0-0. Doncaster ligger lite risigt till i botten på 20:e platsen och har inför denna match 5 poäng tillgodo ner till laget under strecket. 2-1-2 på dom fem senaste där båda vinsterna kommit på hemmaplan, det är också hemma man tar dom flesta poängen och det är som natt och dag när man spelar hemma respektive borta. 8-4-6 hemma denna säsong med 23/22 i mål. Laget dras med skador likt många andra och i denna match saknas, Harry Forrester, Jamie McCombe, Rob Jones och Bongani Khumalo. Frågetecken finns på Gabriel Tamas.

Billy Sharp brukar hitta målet för sitt Doncaster.

Billy Sharp brukar hitta målet för sitt Doncaster.

Sheffield Wednesday har hittat en liten formtopp här på slutet och det har har stundtals sett bra ut. Det ska dock nämnas att denna formtopp bara innefattar hemmaspel då man är ett helt annat lag på bortaplan. Man tog en imponerande seger i senaste matchen när man slog QPR hemma med 3-0. 3-0-2 på dom fem senaste där alla segrar kommit på hemmaplan. Borta denna säsong har man spelat 3-9-6 med 15/22 i mål, man gör alltså dubbelt så många mål på hemmaplan än man gör borta. I tabellen ligger man lite i ingenmansland på en 14:e plats. Precis som merparten av lagen just nu dras också Sheffield Wednesday med skador som tyngt laget en längre tid. Saknas gör Michail Antonio, Jose Semedo, Reda Johnson och Kamil Zayatte. Ett osäkert kort inför denna match är Matt Taylor.

Som tidigare nämnts så är Sheffield Wednesday ett helt annat lag på bortaplan så inför denna match kan vi inte fästa allt för mycket uppmärksamhet på deras senaste prestationer då dom alla kommit på hemmaplan. Motivations mässigt så är det också Doncaster som har det mesta att spela för i denna match med tanke på att man är nära bottenstriden, man har spelat bra i dom senaste hemmamatcherna och man har också vunnit dom senaste 3 mötena mot Sheffield Wednesday. Detta är ett riktigt bra läge för Doncaster att plocka tre viktiga poäng dom ger dom lite utrymme till lagen nedanför. Oddset är dessutom väldigt högt och måste testas.