Det är även en grus turnering i Marocko och Casablanca där det är tv sändningar från första omgången, trevligt! Dolgopolov är en av dom ojämnaste spelarna på touren och Cipolla är också en av dom, men jag tycker mig ha hittat ett spel som ska passa denna matchen bra!

  • Matchen: Dolgopolov – Cipolla
  • Liga: ATP Casablanca
  • Speltips: Över 2.5 set
  • Odds: 2.85 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16.30

Alexandr Dolgopolov från Ukraina är en spelare som har en enorm kapacitet men får ut det ca 5 matcher per säsong, otroligt ojämn är han. Det är nästan så att man får känslan som att han försöker tappa set och sedan vinna matchen, otroligt konstigt. I 7 av dom 10 senaste matcherna så har det blivit skiljeset i Dolgopolovs matcher, otroligt mycket. Han har en väldigt bra serve men sen när spelet väl kommer igång så brukar han göra otroligt mycket misstag och slarva en hel del. Han gör årsdebut på gruset och det kommer märkas av som det gör för alla spelare.

Flavio Cipolla, grus specialisten från Italien som också är en ojämn spelare. Han har också en bra kapacitet men spelar inte alltid ut allt han har, t ex igår vann han första set med 6-1, förlorade andra med 6-2 och vann sista med 6-1 inte så stabilt precis. Cipolla har ett väldigt bra grundspel för gruset då han är snabb och rörlig och samtidigt har bra grundslag och väldigt träffsäker vilket sätter motspelaren i press då han måste slå mycket vinnare för att vinna poäng mot Cipolla vilket talar för att han ska kunna plocka ett set mot Dolgopolov.

Lycka till!

/Lidde