Vi hämtar en riktigt bra dubbel från ATP touren idag där jag gillar oddsen och spelen och därför hugger vi direkt. Båda spelarna har topp chans till vinst och jag kan inte tänka mig förlust för någon av spelarna.

  • Speltips – Berlocq + Bagdhatis att vinna sina matcher.
  • Liga – ATP Vina Del Mar & ATP Zagreb
  • Odds – 2.09
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 18.00

Jag tycker att oddsen är ganska felsatta i denna match, dom är för höga och det måste vi utnyttja då det inte är ofta vi kommer bjudas på dessa odds på en sådan här favorit dubbel.

Carlos Berlocq, grus specialisten som är i riktigt fin form. Han har krossat sig igenom dom två första matcherna och har tappat endast sex games och det var fem games i den första matchen. Han har ett bra grus spel med mycket top spin och bra längd i sina slag, han pressar sina motståndare till misstag och det lyckas han som sagt riktigt bra med. Han är en spelare som inte förlorar mot sämre spelare och det är vad Del Bonis är.

Del Bonis har gjort det bra, han vann igår över Bellucci  och då tänker man att han borde vara riktigt bra. Nej, snarare Bellucci som har tappat allt i tennisväg, han har blivit sämre än en medelmåtta nu. Del Bonis är också ifrån Argentina och grus specialist men han har inte samma kvalitéer som Berlocq. Del Bonis håller till på Challenger touren och han gör det okej där men det håller inte på den här nivån.

——————————————————————————————————————————————————————–

Bagdhatis, publikfavoriten. Han är det på grund av att han alltid ger allt, han ger aldrig upp och det har hjälpt han till stora vinster. Jag tror dock inte han behöver ge allt idag. Han har bra hårda grundslag och han är otroligt snabb fram till nät. Han har en bra serve som kan rädda han ur problematiska lägen.

Ivan Dodig spelar inför hemma publiken och det måste vara därför han har fått så lågt odds. Han har inte varit bra den här veckan då han har varit rent ut sagt otroligt värdelös och det vore allt annat än en skandal om han gick vidare enligt mig. Han ska bara inte kunna vinna över Bagdhatis. Dodig är en spelare som också alltid ger allt dock har han inte samma kvalitéer som Bagdhatis och det kommer han att få sota för idag.

Jag kan inte tänka mig att den här dubbeln inte går in men jag vågar inte slänga in mer pengar då det är en dubbel och någon kan bli skadad så jag slänger inte in mer än det jag har.

Lycka till!

/Lidde

1.43 ber 1.46 bag