En bra vecka bakom oss med 125.7% ROI och nu är det dags för en master turnering i Indian Wells. Jag fastnade för matchen mellan Dodig och Sousa, det kommer bli en bra match som kommer bli betydligt jämnare än vad bolagen vill. Något långsammare underlag så Dodig ska vara favoriten men Sousa är långt ifrån oduglig och han kommer pressa Dodig.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Indian Wells
  • Match: Dodig – Sousa
  • Spel: Över 21.0
  • Odds: 1.73 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30

Man kan säga att Sousa är en maskin, jobbar sig in i matcher och gräver sig ur lägen som man trodde var körda. Jag gillar portugisens mentalitet och även om det inte är hans bästa underlag så har han helt klart kvalitén för att hänga med bra på hardcourt. Han visade det inte minst mot Janowicz i Montpellier där han verkligen jobbade sig in i matchen. Samt så täckte han linan mot Simon i Rotterdam, nu är det en viss skillnad och det är långsammare och han kommer inte få ut lika mycket av sin serve som han får inomhus men det är tillräckligt för att kunna hota Dodig och täcka linan på 21.0.

Han har täckt linan 50% av gångerna utomhus i år men man ska ha i åtanke att han har mött Murray två gånger och det kan jag inte riktigt begära av honom. Han hängde med Johnson bra i Auckland och det blev 7-5 6-4 till Johnson. Det kommer bli betydligt jämnare imorgon och tycker inte Dodig ska vara så här stor favorit. Vi får en generös lina på grund av detta favoritskap som Dodig har och det utnyttjar vi!

Jag tycker Dodig är överskattad utomhus, det är sällan han spelar speciellt stabilt utan det är väldigt mycket upp och ner. Han har i år täckt linan i fyra av sju matcher samt en har det blivit push på. Det kan bli väldigt tufft att vinna i två raka och bryta Sousa tillräckligt tidigt i varje set för att inte täcka 21.0 linan, just nu så har han inte det spelet för att göra detta, han är dessutom en spelare som spelar många gem och vi får denna generösa linan till 1.73, då huggger jag!

@haegge1