En till match ifrån Mexiko plockar vi och det är Ivan Dodig som ställs emot Steve Johnson och jag ser Johnson som större favorit än han är.

  • Matchen : Dodig – Johnson
  • Liga : ATP Acapulco
  • Speltips : Johnson att vinna matchen
  • Odds : 1.77 @ Betsafe
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 00.30

 

Ivan Dodig ifrån Kroatien är en spelare som inte riktigt har lyckats hittills i år på touren, han har enkla förluster emot Young, Seppi och Granollers vilket ska räknas som svagt. Ivan är troligtvis den spelaren som kämpar mest av alla på touren, jag har aldrig sett han inte kämpa men det är inte alltid spelet är där fast han kämpar. På senaste tiden har han inte fått ut lika mycket av sin serve som tidigare och hans grundspel har börjat svikta lite grann, kan vara att han har mer fokus på dubbelspelet nu för tiden då han är en av dom främsta där.

Steve Johnson ifrån USA är en spelare på uppgång, han har egentligen allting förutom en helt fungerande backhand som kan svikta ibland. Steve’s första serve är bra och stabil, han vinner mycket bakom sin första serve och det är mycket pga att om motståndaren får över bollen så brukar Steve attackera direkt med sin forehand och försöka avgöra bollen. Steve har 4 förluster på sina 10 senaste matcher, däremot så är det inte emot vilka som helst, Nishikori, Anderson x2 och sedan Karlovic.

Om Johnson ska fortsätta stegra upp för rankingen och om han vill kunna hålla sig kvar där han är så är detta matcher han måste vinna för att kunna göra det. Johnson är den stabilare singelspelaren och det kommer att visa sig till slut.

Lycka till!

/Lidde