Delray Beach bjuder på en 250 turnering medans det finns 2 stycken 500 turneringer vilket gör att poäng jägare är hära.

  • Matchen : Dodig – Donskoy
  • Speltips : Dodig -3.0 games i matchen
  • Odds : 2.12 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Ivan Dodig ifrån Kroatien öppnade denna turneringen väldigt bra igenom att slå ut Alexander Dolgopolov i två raka set (6-3,6-3). Första setet av Dodig var sisådär, han servade inte så bra men anpassade sig ju längre matchen gick och blev bara bättre och bättre. Han breakade Dolgopolov 4 gånger i matchen vilket visar att hans returspel är helt okej just nu, Dolgopolov gjorde inte jätte match så man kan inte ta för mycket på siffrorna. Dodig har en bra första serve vilket han brukar följa upp med en volley på men han har utvecklat sitt grundspel och har skapat ett bra grundspel nu. Hans försvarsspel är riktigt bra, han är en krigare utan dess like och varje boll betyder allt för honom, påminner om Ferrer i försvarsspelet. Jag tror hans försvarsspel kommer vara viktigt idag, stämmer det så kommer Donskoy’s misstag att öka ju längre matchen går.

Evgeny Donskoy ifrån Ryssland är en spelare som mest trivs inomhus då hans största vapen är en första serve. Han spelade emot Darcis i första omgången och jag måste säga att jag inte blev imponerad av någon i den matchen, Donskoy’s andra serve var inte alls bra och han kommer få enorma problem om han inte har en väldigt hög serve procent på första serven. Donskoy har en bra forehand men hans backhand sviktar och där kommer dom flesta misstagen att komma.

Jag är rätt säker på att Dodig kommer vinna och jag tror att han lär vinna i två raka set men jag väljer att ”fega” och och spela -3.0 i games för jag tror att han kommer att breaka Donskoy några gånger i matchen.

Lycka till!

 

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba