Ivan Dodig spelar idag på hemmaplan i Zagreb emot Benjamin Becker ifrån Tyskland och jag tror på en klar vinst för Dodig.

  • Matchen : Ivan Dodig v Benjamin Becker
  • Speltips : Ivan Dodig att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 2.75 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.45

 

Ivan Dodig ifrån Kroatien är nog en av dom mest hårdjobbande tennis spelarna som finns. Mycket av hans tennis spel beror på att han springer i sidled och fram på nät. Han har en rätt bra defensiv som han jobbar rätt mycket med men nu på lite senare år har han blivit en väldigt bra serve volley spelare som han visar upp först och främst inomhus på lite snabbare banor och på gräset. Han kom till en Masters final förra året just inomhus där han förlorade emot David Ferrer om jag inte minns fel. Han har även på senare år blivit mycket stabilare i grundslagen och med hans forehand kan han hitta bra vinklar och det gör att han springer fram på nät och avgör.

Benjamin Becker ifrån Tyskland är en rätt så avdankad spelare enligt mig. Jag såg han i challengern i Tyskland för två veckor sedan och han var inte alls bra, han levde rätt mycket på ett rappt spel med sin serve men inget av det fungerade. Han gör väldigt mycket misstag nuförtiden och det kommer inte alls att hålla emot en Dodig på hemmaplan där han kommer sälja sig otroligt dyrt.

Varför vi får såpass bra odds på Dodig? Jo för att han spelade Davis Cup på hans överlägset sämsta underlag, det vill säga grus och det ger oss bra odds.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba