Skön seger för Djurgården senast och frågan är om det kommer en till idag? Häng med.

Djurgårdens IF – Syrianska FC
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Betsson
Spelstopp: 2011-06-20 19:00

Djurgården kommer med vind i seglen efter 4-0 borta mot Göteborg i senaste matchen, en vinst som stärkte hela laget. Laget hade gjort en del ändringar innan match ändringar som var ett måste då det gått riktigt trögt för Djurgården, detta var ändringar som tydligen gav resultat och troligt är att samma uppställning startar ikväll. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man tvåa från slutet och Djurgården behöver tre nya poäng här.

Syrianska har även om öppnat säsongen trögt även om det sett betydligt bättre ut senaste tiden, det syns att laget börjar få självförtroende nu när man spelar i högsta ligan. 2-2-1 på dom fem senaste och i senaste matchen fick man bara 0-0 hemma mot jumbon Halmstad. I tabellen ligger man på strecket och som Djurgården är man i behov av tre poäng.

För Djurgården är Daniel Sjölund avstängd, saknar gör också Yosif Ayuba och Shqipran Skeraj. Oremo är redo för spel igen efter skada.

Syrianska får klara sig utan följande, Suleyman Sleyman, Roberto Massi, Johan Arneng och Dwayne Miller.

Djurgården fick en rejäl boost i sitt självförtroende senast och dom ändringar som gjordes i laget verkar ha fungerat. Laget kan när det stämmer och här hemma bör man kunna plocka ner ett obalanserat Syrianska som hittills haft det väldigt svårt på bortaplan denna säsong. Djurgården rider på vågen ett par matcher framåt och tar en till skön seger idag.

Lycka till.