Vilken vändning Djurgården gjort och det har sett riktigt bra ut senaste tiden, kommer fjärde raka vinsten här? Häng med.

Djurgårdens IF – BK Häcken
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.56 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-26 19:00

Djurgården har fått till sitt spel och det mesta verkar stämma för laget nu. Man har tre raka segrar nu och dom ändringar man gjort i laget har verkligen fått effekt fullt ut. Man har även lyckats få bort enskilda misstag vilket kostade laget en hel del tidigare och nu ser det betydligt bättre ut än det gjorde för några veckor sedan. 3-0-2 på dom fem senaste och trots att det ser bättre ut behöver man ändå mer poäng för att fortsätta klättra till fastare mark i tabellen. 2-1-3 hemma hittills.

Häcken vann utan att imponera till en början i senaste matchen hemma mot Halmstad med 3-1. Laget spelar inte med fullt fokus utan verkar nästan ha tankarna på annat håll. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en nionde plats. Man är det laget som gjort flest mål i Allsvenskan och med tanke på hur deras spel sett ut går det inte riktigt ihop. 2-1-3 borta denna säsong.

Djurgården har frågetecken på Johan Oremo och Joel Riddez, saknas gör Yosif Ayuba, Shqipran Skeraj och Joel Perovuo.

Häcken saknar endast Emil Wahlström.

Djurgården har blivit riktigt stabila i försvaret senaste tiden och trots att Häcken haft lätt för att göra mål tidigare lär man få det svårt här. Djurgården spelar med ett helt nytt självförtroende i laget och man vet att man än inte kan slappna av utan behöver alla poäng man kan ta för att komma bort från strecket. Dessutom vill så klart laget ta en fjärde raka seger och det tror jag man lyckas med.

Lycka till.