Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Och vi får skåda ett roligt möte i Stockholm då Djurgården tar emot Åtvidaberg som kommer på besök. Djurgården som placerar sig uppe i toppen, krigar för att fortsätta vara kvar där medan Åtvidaberg kämpar för att hålla sig kvar i år och ligger för tillfället på en nedflyttningsplats. I detta möte ska det inte finnas något snack om vilka som ska ta hem det, utan frågan är istället med hur mycket. Jag har hittat ett lockande tips, häng med!

  • Match: Djurgårdens IF – Åtvidabergs FF
  • Spel: Djurgårdens IF -1,5
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Djurgårdenåtvidaberg

Först ut är bottenlaget Åtvidaberg som man kan konstatera har gått oerhört dåligt i år. Man har endast skrapat ihop sju poäng och placerar sig sist i tabellen efter snart sexton spelade omgångar. Både målskyttet samt försvarsspelet har inte fungerat och klubben är för tillfället inne i en kris. Ingen vinnarmentalitet finns vilket också raden visar då man endast har en vinst. Ser man till de senaste matcherna så har man lyckats få med sig två oavgjorda resultat, 0-0 mot Halmstad samt 1-1 mot Gefle. Då ska det också nämnas att det är två lite sämre motstånd. Idag ställs man mot ett Djurgården som är bland de bättre i serien och jag tror att man bara förlorar. Avslag!

Över till Djurgården där det är betydligt ljusare miner. Man kommer till detta möte med tre raka segrar mot lag som Helsingborg, Örebro och Trakai (vänskapsmatch) vilket är riktigt bra. Ser man till tabellen så har man fortfarande en riktigt bra chans till att vinna hela allsvenskan och en vinst här skulle innebära att man tar sig upp till en andraplats, tre poäng bakom ledande IFK Göteborg. Idag ställs man som sagt mot ett Åtvidaberg som inte fått någonting att stämma och frågan är, med hur mycket man ska vinna.

Så vad blir mitt lir? Djurgården ses som storfavoriter väljer jag att ta mig till handikappslinorna som ser vackra ut. En lina på -1,5 bör man lösa och jag höjer insatsen till strax över medel då jag känner mig säker. Rygga på!