Det är turbulent i Djurgården för dagen där tränaren Magnus Pehrsson och ordföranden i klubben fått utstå hot från supportrar till Djurgården vilket gjort att de valt att lämna sina uppdrag i klubben. Syrianska kommer stärkta till den här matchen och på förhand känns matchen väldigt svår att förutspå.


Djurgården – Syrianska
Spel: Sharbel Touma gör mål i matchen
Odds: 5.00 @ Bet365
Insats: 3/10
Spelstopp: 16.00

Djurgården har som sagt kaos i klubben för dagen där tränaren hoppat av tillsammans med ordföranden för klubben. De fick mottaga flera hot från sina egna supportar och det har upprört hela spelartruppen som reagerat starkt på det här. Frågan är hur dem kommer påverkas av detta i den här matchen? Man har inlett säsongen riktigt uselt och ligger i bottnen tillsammans med dagens motståndare Syrianska. Man har spelat 3 blytunga bortamatcher mot Häcken, Helsingborg och Elfsborg vilket resulterat i 3 raka storförluster för laget. I hemmamatchen mot BP spelade man 1-1 men där var man ytterst nära att ta sin första trepoängare. Nu ska man ha poängchans igen men det är en jobbig situation i laget och jag tror det är svårt för flera spelare att fokusera fullt ut på den här uppgiften. Defensiven har varit usel för laget som släppt in 10 mål på de inledande 4 matcherna och det talar för mitt spel här då Sharbel Touma säkerligen komma få ett par chanser att sätta en boll i den här matchen!

Syrianska är tippade av dom flesta att åka ur Allsvenskan i år och jag är en av de som tror samma sak. Man har en alldeles för tunn trupp och det har man visat inledningsvis då man spelat jämnt med många lag i första halvlek men ändå förlorat matcherna. Nu möter man Djurgården i helt rätt läge när de har det som värst i klubben. Efter 4 raka matcher utan att ha gjort mål framåt så lossnade det rejält senast när man krossade Djurgården hemma med 3-1. I den matchen fick man verkligen igång offensiven och jag tror man tar med sig det självförotrendet till den här matchen och när man nu vet att Djurgården har problem så lär man sätta full fart igenom hela matchen för att få med sig så många poäng som möjligt.

Sharbel Touma som jag lägger en slant på här gjorde 2 mål senast och han är ett vasst offensivt vapen för Syrianska och när det nu lossnat för honom så känns det helt rätt att lägga en peng på honom som målskytt när han möter sin gamla klubb här. Han kommer få ta emot mängder med burop och liknande från flera Djurgårdsfansen och det lär stärka honom ännu mer!

Djurgården saknar skadade trion Marc Pedersen, Petter Gustafsson och Luis Solignac här då alla är skadade.
Syrianska får klara sig utan Sebastian Rajalakso här.