Ikväll ska vi till Stockholm och Tele 2 Arena för att se matchen mellan två formtoppade lag, Djurgården mot IFK Norrköping. Båda lagen tågar på och har gått över förväntan denna säsong speciellt IFK Norrköping som endast har två förluster. Djurgården tror jag är ett bättre lag i grunden och jag tror att dem vinner ikväll men jag väljer att inte spela 1-X-2 tecknen i denna match utan går på en annan lina. Häng med!

  • Djurgården – IFK Norrköping
  • Spel: Ö3,5 mål
  • Odds: 2,80 @Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00 4/6

Hemmalaget Djurgården har mött två topplag i sina senaste matcher och fått med sig två poäng (AIK 2-2) och (IFK Göteborg 0-0). Jag såg båda matcherna och måste säga att jag gillar Djurgårdens fart och anfallsspel, med skytteligaledaren Nyasha Mushekwi och nyförvärvet till denna säsong Kerim Mrabati ser det riktigt roligt ut. Jag vill inte glömma och nämna den viktigaste och bästa spelaren i Djurgården som i mina ögon är Haris Radetinac, han är riktigt passningsskicklig och hittar dem avgörande passen i varje läge. Jag tror att denna trio kommer stå för mycket fart och finess idag och det viktigaste mål!

 

Djurgården380_-ifk_norrkoping-primary-

Bortalaget IFK Norrköping har jag inte kollat på så mycket faktiskt måste jag erkänna, det ända jag sett är Emir Kujovics vackra mål, vilka avslut killen har! Han och Christoffer Nyman kompletterar varandra då Emir är stor stark och Totte Nyman är kortare och snabbare. Tror många har höjt på ögonbrynen när man sett vad IFK Norrköping presterat, jag får säga att jag är en av dem, jag trodde inte man skulle ligga fyra efter elva omgångar. Emir Kujovic jagar Nyasha Mushekwi i skytteligan och jag tror att han nätar idag också, kommer lägga ett litet spel på det med.

Vad blir mitt spel då? Jo jag tror att vi får se en målrik match, två anfallsglada lag som inte har sin styrka i defensiven.Nyasha Mushekwi och Emir Kujovic match ska bli spännande att se, vem går vinnande ur den? Jag tycker linan på Ö2,5 mål har för dåligt odds så jag chansar lite och testar Ö3,5 mål. Enligt statistiken ligger det upplagt för en målfest, i dem senaste fem matcherna lagen mellan har det blivit Ö3,5 mål i tre. Jag tror på det och insatsen ligger på medel.

Testar även ett litet spel på Emir Kujovic att göra mål i matchen till oddset 3.10 Bet365 med 2/10 units.

Lycka till! /MLipovac