En till allsvensk rek på schemat och det är en match mellan Stockholmska Djurgården och Halmstad som kommer på besök. Halmstad som ständigt varit utsatta, fortsätter att gå dåligt och kämpar för att klara sig medan Djurgården fått ihop ett vinnarlag och varit med i toppstriden ganska länge. Varför jag säger ganska länge är för att man tappat en hel del poäng på sistone och nu får man istället inrikta sig på att försöka ta en Europaplats. Denna match blir en perfekt vändning för laget och jag tror man bara slaktar. Häng med!

  • Match: Djurgården – Halmstad
  • Spel: Djurgården -1,5
  • Odds: 2,05 @ Bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16.00

Djurgårdenhalmstad

Kniven mot strupen är väl ett bra uttal för Halmstad just nu. Man ligger på 16 poäng, tredje sist, samt har två poäng ned till Örebro som är på en direkt nedflyttningsplats och tre poäng upp till Falkenberg som klarar kontraktet. Det värsta är att allt talar emot detta Halmstad då man endast plockat in tre poäng av de sex senaste matcherna. Senast hade man underläge mot Örebro med 0-2 för att sedan vända och kvittera till 2-2. Ännu en segerlös match mot ett dåligt motstånd. Idag är det knappast något fel på motståndet och jag tror man inte har någon chans hur mycket man än vrider och vänder.

Gästande Djurgården är inte inne i någon toppform men det har ändå sett bra ut och tuffa matcher har spelats. Man har ständigt haft problem i stora derbymatcher vilket man kunde se senast då man endast fick med sig ett oavgjort resultat mot Hammarby på hemmaplan, 2-2. Innan det torskade man mot Elfsborg för att ännu en gång ha det tufft i ett derby mot AIK och torska med 1-0. Vanligtvis brukar man prestera, och speciellt mot lite sämre lag som Halmstad. Ser vi till spelarna så är Mushekwi i form och det är det viktigaste. Jag tror han tillsammans med de andra kör över Halmstad och denna match blir en perfekt match tillbaks upp på vinnarspåret. Spik!’

Så vad blir mitt lir?Djurgården är storfavoriter väljer jag att ta mig till handikappslinorna som ser intressanta ut. En lina på -1,5 bör man lösa och jag höjer insatsen till strax över medel! Jobba!