Dags för fjärde omgången av slutspelet i SHL och det vankas match på Hovet inför en storpublik! Man räknar med över 8000 människor på plats för att se mötet mellan Djurgården och Frölunda och det är bortalaget som leder matchserien med 2-1 i matcher. För Djurgården gäller det att inte förlora hemma i kväll för att undvika en mycket tuff och avgörande match borta i Göteborg. Man brukar normalt sett vara otroligt starka hemma i huvudstaden och inför en kokande publik så har man här en god chans att slå Frölunda som haft tufft borta mot Djurgården historiskt sett.

  • Match: Djurgården – Frölunda
  • Spel: Djurgården
  • Odds: 2.50 @ BetHard
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19.00

Djurgården kommer till detta möte efter en tuff bortamatch senast då man föll i Scandinavium med 5-2 och man kommer med största säkerhet vara rejält revanschsugna här på hemmaplan. Inför ett böljande Hovet så är Djurgården alltid ett svårt lag att möta och kan man spela som man gjorde i förra hemmamötet lagen emellan så kan Frölunda få det riktigt tufft. Man har inga nya skador att ta hänsyn till utan kommer med samma lag som i förra matchen.

Vidare till bortalaget, Frölunda, som gjorde en otroligt stark grundserie då man slutade på en andraplats endast slagna av suveränen Skellefteå. Man är otroligt starka hemma men har visat tendenser till ett svagare spel borta. Nu kommer man ställas mot ett taggat Djurgården på ett slutsålt Hovet vilket är allt annat än en enkel uppgift.


Frölunda är nästintill oslagbara på hemmaplan så kan det vara där man tänker sig att avgöra denna matchserie och med det sagt så väljer vi att spela Djurgården till fina 2.50 i skrivande stund.