Vilken semifinal vi fick se perfekt till morgontidningen damp ner vid 05. Jag tweetade ut rätt tidigt att det såg ut att vara helt kört för Nishi och mycket riktigt så hängde han inte med. Han var aldrig riktigt nära heller även om det blir dramatik i slutet så hade han aldrig kunnat avgjort en match.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Australien Open
  • Match: Djokovic – Wawrinka
  • Spel: Över 3.5 set
  • Odds: 1.70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 09:30

Stan servade till sig hela 20 ess, och serven så riktigt stabil ut. Det är ganska otroligt att han kan få en sådan kraft i sin serve, vilket gör att han får väldigt mycket gratis. Det som imponerade mest var hans backhand, det var en rejäl kraft och han hittade riktigt bra vinklar som gjorde det omöjligt för Kei att hänga med. Jag är rätt övertygad om att även Novak kommer få problem med denna, så bra var den. Stan rörde sig bra, fick Kei i rörelse väldigt lätt med och det behövde inte bli onödigt långa bollar tills han kom med en vinnare.  Han har fortfarande bara tappat ett set i hela Australian Open! Nu kommer den att brytas men han kommer att kunna hänga med Djokovic riktigt bra tror jag och ett tidigt break i något utav seten låter fullt rimligt.

Jag rekade att det skulle bli över 9.5 gem i första set och den satt ju utan problem. Däremot så höll inte Raonic den nivån på sin serve som han tidigare gjort, han fick kämpa mer och när ens viktigaste moment i hela spelet inte sitter till hundra procent så blir det så här. Jag tyckte inte Novak glänste något speciellt, han hade många små misstag som gav honom poängtapp. Blir det för mycket sådant imorgon så kan han vara illa ute. Det kommer bli en riktigt bra match och att den går till minst fyra set 58% gångerna är jag övertygad om. Tror vi kan sträcka oss upp emot en 65% för att hitta det rätta oddset.
Ni hittar mig som vanligt på twitter, @haegge1