Här kommer dagens intressantaste match och dagens bästa spel enligt mig då jag tror den har väldigt bra chans att gå in. Djokovic som har varit rent ut sagt, dålig(!) på sistone. Han har inte haft en suck på gruset och idag mot Wawrinka som är riktigt bra på grus, speciellt mot bra motstånd så kommer han få det galet tufft.

  • Matchen: Djokovic – Wawrinka
  • Speltips: Wawrinka att vinna matchen
  • Odds: 4.33 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21.30

 

Dagens intressantaste match har dom lagt sist på dagen, kommer bli en grym kväll!

Novak Djokovic har verkat lite vilsen efter Australian Open enligt mig, han har inte spelat bra alls och speciellt inte på gruset då han har haft problem mot motstånd som han bara ska blåsa bort på 40minuter, istället har han fått kämpa i en och en halv timme mot dom. Han hade inte en suck emot Nadal i Monte Carlo där han förlorade med 6-3,6-1. Han spelade emot Gimeno-Traver i första omgången och han hade problem, stora problem.

Wawrinka då? Jo han imponerar som vanligt på gruset, när det behövs. Han går vidare utan att imponera men ibland är det som om att han kan testa sig själv, som mot Melzer i första set, 6-1 slutade det. Imponerade! Han har en helt sinnessjuk backhand som alla kommer få se, det är en av världens bästa enligt mig, om inte världens bästa. Han pressade Nadal i Monte Carlo men Nadal vann till slut med 7-5, 6-4 i en väldigt bra match.

Jag tror att Wawrinka tar denna matchen och att vi kommer få se otroligt mycket misstag som i första matchen av Djokovic.

Lycka till!

/Lidde