Australien Open startar och jag hittar en riktigt bra vinnare som jag bara kan se vinna hela turneringen. ”Allt” talar för Djokovic här i Australien Open. Han har förbättrat mycket i sitt spel under träningsperioden och han är även skadefri. Titta in!

  • Speltips – Djokovic att vinna Australian Open
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 2.55 @ betfair
  • Units – 10/10
  • Spelstopp – 01.00

Djokovic, den otroligt omänskliga tennis spelaren. Han gjorde ett smått osannolikt år förra året och ska jag vara ärlig så talar det för att det här ska bli ett bättre år.

Djokovic, jag såg han i uppvisningsmatcherna då dom lekte tennis stundtals. Han tog i lite mer i en match och det var mot Nadal, den slutade 6-2,6-1. Jag vart inte chockad över resultatet utan den serve han har fått. Han har ändrat sin serve rörelse så han får mycket mer kraft i sina servar och helt ärligt så kan jag inte se hur någon ska kunna vinna över honom med den här serven.

Då Nadal har sett riktigt dålig ut här i början på säsongen så VET jag att han absolut inte är något hot för Djokovic mot titeln. Hans grundslag har varit riktigt dåliga då han gör alldeles för mycket misstag och han kommer nog att åka ut i kvartsfinalen mot Berdych om jag inte har räknat fel.

Murray vet man inte riktigt vart man har han. Han kan göra riktigt bra matcher samtidigt som han spelar riktigt dåligt, men jag tror inte heller han är något hot mot Djokovic då han är för mycket upp och ner under matcherna. Man FÅR inte ha svackor mot Djokovic.

Jag anser att det finns ett hot mot Djokovic. Det är Federer. Med sitt enorma tryck i slagen så kan han vinna över vem som helst, även över Djokovic. Men han är inte samma spelare som förut, han har tappat enormt i spelet och han är inte omänsklig mer. Han gör alldeles för mycket misstag i matcherna, det är det som syns mest. Han har tappat enormt i säkerheten.

Djokovic kommer vinna Australian Open för att han är världens bästa returnerare, han har utvecklat sin serve något enormt och till sist så är det här hans favorit Grand Slam och han brukar spela riktigt bra här.

Lycka till!

/Lidde