Här går världens bästa tennis spelare in i turneringen emot en renodlad grus specialist som inte vet hur man presterar på hardcourt och här blir det att räkna games för Argentinaren.

  • Matchen : Djokovic – Schwartzman
  • Liga : US Open
  • Speltips : Under 25.5 games i matchen
  • Odds : 1.81 @ Betsson
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 02.30

Novak Djokovic ifrån Serbien, världens bästa tennis spelare just nu och troligtvis tidernas bästa hardcourt spelare går in i turneringen inatt. Djokovic har varit i final här i US Open 4 år irad och konstigt nog bara gått vinnandes ur en av dom och det var året 2011, men i år så slipper han Nadal då han är skadad, igen. Är det någonting Djokovic är bra på så är det att spela snabba matcher första veckan för att hålla sig fräsch till den så mycket viktigare andra veckan i Grand Slams. Att spela underspel i Djokovic’s första matcher i Grand Slam kan man tycka känns lite halvdant men han mosar motståndarna i första omgången av Grand Slams och motståndarna får räkna games. Djokovic har en helt otrolig defensiv där han kan vända defensiven till offensiv och vinna poängen när han egentligen är helt utspelad. Han har en riktigt bra offensiv också där speciellt hans raka backhand ute i hörnet är ett farligt vapen som han brukar trycka till med och sätta en enorm press på motståndaren. Djokovic är nog tillsammans med Murray världens bästa returnerare och inatt så kommer han få hamna på offensiven direkt från start.

Diego Schwartzman ifrån Argentina är en renodlad grus spelare, han har spelat två, TVÅ matcher på hardcourt i år som han båda har förlorat emot Jaziri och Zhang. Diego trivs inte alls på hardcourt, han är en spelare som inte har en bra serve och hans spel ide är egentligen att bolla ut motståndaren tills han gör misstag men det kommer funka helt avsevärt dålig ikväll då han möter en spelare som spelar säkrare och aggressivare än honom. Helt ärligt så tror jag att Diego kommer ta väldigt lite games inatt och han kommer få det väldigt svårt att hålla serven emot en av världens bästa returnerare.

Novak Djokovic kommer att köra över Diego inatt och jag tror att Diego tar 5-6 games, Djokovic får släppa 7 stycken games om han vinner med break i varje set vilket känns komfortabelt.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för mer spel!