Nu drar kvartsfinalerna igång i Australian Open tidigt imorgonbitti och tycker endast att det finns ett spel som har värde. Alla andra är ganska straight forward och tror inte att vi får se någon skräll.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Australien Open
  • Match: Djokovic – Raonic
  • Spel: Över 9.5 gem i första set
  • Odds: 1.61 @ Redbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00

Djokovic har som förväntat vunnit alla sina matcher relativt lätt, kanske att matchen mot Muller var något jämnare än vad jag trodde men han lyckades ändå vinna i tre raka. Nu ställs han mot Raonic som jag tycker har sett riktigt stabil ut och även om Djokovic har världens bästa returer så är kanadensarens serve extremt bra just nu och där tror jag han kan få det kämpigt att bryta.

Om vi kollar på hur Djokovic har spelat tidigare mot storservare så ser det ut som nedan.

Över 9.5 gem i första set:
Isner – 7/7
Raonic – 2/3
Muller – 1/1
Karlovic – 4/4

Det är anmärkningsvärt detta och jag tror inte att det kommer se speciellt mycket mer annorlunda ut än det som vi ser ovan.

Raonic ser väldigt stabil ut just nu och hans serve är det såklart som ger honom väldigt mycket gratis och speciellt nu när den är bättre än på länge. Han har endast blivit bruten två gånger på fyra matcher på totalt sex breakbollar där ett kom mot Becker och ett kom mot Lopez. Det är väldigt bra och det visar vilken form han är i just nu. Det är värt att notera att han inte hade en enda breakboll mot sig mot Young som har en bra retur och i den matchen så fick han bollen i spel fler gånger än tidigare. Nu möter han ju en riktigt bra retur och då är det viktigt att även ha detta facit.

1.60 på att det blir över 9.5 gem i första set är riktigt bra och man ska även ha i åtanke om Djokovic vinner lottning så kommer han förmodligen välja att ta emot först och då behöver vi ett dubbelbreak för att det inte ska sitta. Hur som helst så är det otroligt att Djoko bryter tidigt om han nu skulle börja.

Twitter: @haegge1