Här får vi återigen en generös lina till ett riktigt fint pris när Djokovic möter Pospisil. I Rotterdam så var Vasek’s serve riktigt bra, det var en riktig monsterserve han plockade fram där och även fotarbetet på banan har sett mycket bättre ut än vad det har gjort tidigare.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Dubai
  • Match: Djokovic – Pospisil
  • Spel: Pospisil +6.0
  • Odds: 1.72 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00

Vasek utvecklas hela tiden och det går minst sagt åt rätt håll, jag tycker han så här inledningsvis har hittat ett mer stabilt spel där en stor serve och haft stor roll i hans framgångar och till att pressat Andy i Rotterdam till exempel. Förra året var inte riktigt som han hade tänkt sig med många onödiga förluster och en ojämnhet som hette duga. Jag såg inte riktigt detta spel och det självförtroendet han har nu i honom förra året och var imponerad över det jag såg. Nu lämnar han inomhusbanorna för Dubai och det är utomhus han trivs bäst och speciellt på hardcourt.

Hans grundspel håller en väldigt hög högsta nivå och jag tycker inte han är långt ifrån den nivån just nu, han kommer att kunna pressa Djoko rätt bra, förmodligen ännu bättre än vad han gjorde i Beijing förra året där han tog åtta gem över två set mot Djoko. Marknaden värderar ungefär likadant denna gången men jag är övertygad om att de inte har sett honom jättemycket och en 6.0 lina är riktigt fint att få här.

Det finns inte så mycket att säga om Djokovic, han tar sig till Dubai för pengarna, det är något som jag är helt säker på. En turnering han kanske inte bryr sig jättemycket om men det är ändå en 500-turnering. Jag tror dock att motivationen kanske inte är jättehög och spelet i sig har inte varit klockrent och absolut inte så bra så han ska förkomligt mosa Vasek. Exempel på att hans spel inte har varit helt hundra är förlusten mot Karlovic i Doha samt att Verdasco spelade till sig ett tiebreak.
Även om han började året fint med en grand slam titel så är jag inte jätteimponerad.

Pengarna läggs på Vasek +6.0 till 1.72 alla dagar i veckan!

@haegge1