Novak Djokovic ifrån Serbien går in på centre courten i Wimbledon för att slå ut Britternas Andy Murray. Jag har sett alla matcher av båda spelarna och jag anser att en har spelat lite hur han har velat och en har bara spelat väldigt dåligt.. Jag har ett spel!

  • Matchen: Djokovic – Murray
  • Liga: OS i London
  • Speltips: Djokovic att vinna matchen
  • Odds: 1.55 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 17.00

 

Novak Djokovic ifrån Serbien är spelaren som kan mest när han vill, utan tvekan. När han har spelat sina matcher nu på sistone så har han gjort det som krävts, när han har velat breaka så har han breakat. Novak har vunnit i Wimbledon så han vet hur man spelar på gräset, han har allt som krävs för att vinna OS. Han har utvecklat sin serve rörelse så han servar mycket hårdare och gör mycket mer ess än förra året. Hans grundspel är otroligt bra där han slår flaka slag med sin backhand och lite mer top spin med sin forehand förutom när han trycker på med sin forehand.

Andy Murray ifrån Skottland och Storbrittanien är det som ska göra alla britter stolta. Han har fått så onödigt mycket press på sig efter att han kom till final i Wimbledon och han har inte alls imponerat i OS hittills. Han har spelat ängsligt och gjort otroligt mycket misstag trots att han inte har blivit pressad till att göra dom misstagen. Han har en bra första serve och rätt så bra grundslag, dock så har han inte imponerat på mig i veckan.

Djokovic vinner om han spelar fullt ut från början, då ska Murray inte vara något problem alls för honom.

Lycka till!

/Lidde