Det här kommer att bli en helt otroligt välspelad match, Murray i riktigt bra form och Djokovic, ja han är ju Djokovic.

  • Matchen : Djokovic – Murray
  • Liga : ATP Paris
  • Speltips : Murray +4.0 games
  • Odds : 1.84 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.30

 

Novak Djokovic ifrån Serbien är världens bästa spelare när det kommer till andra underlag än grus, det kan debatteras på gräs pga Roger Federer. Djokovic besitter ett sådant otroligt grundspel, han har en riktigt bra forehand och han har en helt otrolig backhand som han sätter stor press på sina motståndare med. Novak har även tillsammans med Nadal och Murray den bästa defensiven i världen, otroligt snabb och väldigt bra på att få över bollen den extra gången som kan tvinga motståndarna till misstag.

Andy Murray ifrån Storbritannien är i riktigt bra form. Han släppte endast 8 bollar i sin egna serve emot Dimitrov vilket är riktigt riktigt bra, dessutom lyckades han med att breaka Dimitrov 3 gånger. På sina fem senaste turneringar har Murray 3 turnerings vinster och han blir bara bättre för varje vecka. Murray är som sagt en av världens bästa spelare på defensiven men i denna matchen måste han plocka fram sin offensiva tennis, speciellt på sin forehand för att kunna vinna och det kommer han att göra vilket han alltid gör för att kunna pressa Novak.

Jag ser framför mig en otroligt välspelad match där det kommer bli långa bollar och bra tryck på läktaren. Murray i otrolig form ska kunna pressa Novak.

Lycka till!

/Lidde