Novak Djokovic emot Andy Murray ställs emot varandra i årets final av Australian Open och för alla som är tennis intresserade eller inte så måste man se denna matchen då jag tror att detta kan bli något riktigt bra.

  • Matchen : Djokovic – Murray
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Murray att vinna matchen
  • Odds : 3.04 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 09.30

 

Novak Djokovic ifrån Serbien är världens bästa tennis spelare, dock kanske inte för tillfället för hans match emot Wawrinka var såpass mycket upp och ner så jag kan inte ens tänka mig att röra Djokovic här till det oddset han står i, inte i en final emot en form toppad Andy Murray. Novak är världens bästa returnerare tillsammans med Andy Murray och jag tror att vi kommer få se många break’s idag då båda är såpass bra på att returnera.Jag tror även att Novak kommer att vara den slitnare mentalt av dessa två herrar då han fick en väldigt jobbig match emot Wawrinka där det var mycket upp och ner spelmässigt  och att gå in till en final i en Grand Slam och inte riktigt veta vart man är formmässigt kan inte vara så tryggande.

Andy Murray ifrån Storbrittanien har en enorm chans att vinna sin första Australian Open final, han har förlorat två gånger tidigare, båda emot Novak Djokovic men jag tror att detta kan ändras idag. Andy gjorde en operation förra året och gjorde några byten i ledarstaben och efter det har han kommit ut starkare än på väldigt länge, han har börjat inse att hans offensiva tennis är något han vinner mer på än hans defensiva vilket Berdych fick erfara i andra set i semifinalen (6-0 Murray). Murray har servat bra under Australian Open och jag anser att det är nyckeln till matchen idag, får Murray in mycket första servar så kan detta gå vägen.

En final där en spelare med såpass otroligt hög kapacitet som Murray har och formen han har, ja då tittar jag inte bort till över 3 gånger på honom, även om världens bästa tennis spelare står på andra sidan nätet.

Lycka till!

/Lidde