Australian Opens andra dag är vi inne på. Första dagen bjöd på mäktiga upphämtningar och tuffa matcher, tror den här dagen kommer vara simplare för dom ”duktiga” spelarna och vi hittar några bra spel. I den här matchen hittar jag ett bra värdespel som jag måste spela. Nu går världens bästa spelare in i turneringen. Kika in!

  • Speltips – Under 25.5 games i matchen
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.60
  • Units – 9/10
  • Spelstopp – 03.00

Andra dagen av Australian Open och världens bästa spelare går in i turneringen.

Novak Djokovic, världens bästa spelare. Han var omänskligt bra förra året och i år ser han mycket bättre ut. Han spelade en försäsongs turnering där han mötte Ferrer och Federer, han tappade endast 3 games i båda matcherna vilket är helt galet. Federer som är det enda hotet mot honom enligt mig tog tre games mot Djokovic, det är sjukt. Han har förbättrat sin serve rörelse vilket gör att det blir ännu svårare att bryta honom och då han är världens bästa retur tagare så bryter han otroligt ofta och lätt.

Lorenzi är en italienare som inte har spelat någon match än i år. Han har bara legat och tränat och han fick ju verkligen nitlotten. Han kan spela grus på en bra nivå dock på nivån under ATP där han brukar få helt okej resultat. Men det här är ATP, hardcourt och världens bästa spelare, det blir omöjligt.

Djokovic fixar linan för att han är världens bästa retur tagare, hans favorit turnering, han vill ha en snabb match och Lorenzi är klen i sitt spel och Djokovic kommer bara slå ut han hela tiden.

Lycka till!

/Lidde