Det här blir en hög intressant match, Novak Djokovic ställs emot den spelaren jag tycker har spelat bäst under Indian Wells, John Isner.

  • Matchen : Djokovic – Isner
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Isner +4.0 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 04.30

 

Novak Djokovic ifrån Serbien behöver egentligen inte större introduktion, han är världens bästa tennis spelare utan tvekan. Han har egentligen allting en tennis spelare vill ha, han har en av världens bästa backhands och han har en av världens bästa forehands och på det så har han även en defensiv som är helt osannolik då han tvingar motståndarna att slå ett eller två extra slag för att vinna bollen. Novak har tillsammans med Andy Murray världens bästa returer enligt mig men det kommer hjälpa honom föga så som John Isner servar och spelar för tillfället. Novak har inte imponerat så värst mycket hittills, han hade mer problem emot Ramos än vad han egentligen ska och han måste spela på topp för att vinna idag.

John Isner ifrån USA har en otrolig formtopp just nu och han trivs som fisken i vattnet i Indians Wells och på hemmaplan här i USA. Han har en av världens bästa första servar och troligtvis världens bästa andra serve. John har hittills mött Kevin Anderson och Jurgen Melzer, på dessa två matcher har John Isner gjort 31 ess och endast tappat 12 bollar i sin serve och inte fått en enda breakboll emot sig vilket är otroligt imponerande. John har mött Novak två gånger tidigare i Indian Wells och det har genererat i en vinst och en förlust.

Om John Isner fortsätter att serva och spela som han har gjort hittills så kommer Novak verkligen få kämpa för denna vinsten och jag anser att vi får 4 games försprång på Isner är riktigt fint och det väljer jag att spela.

Lycka till!

/Lidde