Australian Opens sextondelsfinaler är vi inne i och den regerande mästaren möter den enda australiensaren som är kvar i turneringen, här är ett självklart spel enligt mig!

  • Speltips – Under 28.5 games i matchen Djokovic – Hewitt
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.90
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 11.30

Djokovic möter Hewitt i sextondelsfinalen i Australian Open och jag anser att Djokovic borde vara större favorit än han är.

Hewitt har haft maximalt flyt i den här turneringen enligt mig, han mötte i första omgången en Stebe som skulle ha vunnit om han hade varit lite effektivare och haft nerverna i styr. Sedan mötte han Roddick som skadade sig och gick vidare pga det. Sen mötte han en Raonic som gjorde en sådan dålig match som han kan göra ibland. Så enligt mig ska Hewitt knappt ha tagit sig förbi andra omgången i den här turneringen. Han har gjort mycket misstag när bollen kommer i spel och det blir svårt att få korta dueller mot Djokovic då det är världens bästa returnerare.

Djokovic har kommit på en sak, varför vara på banan länge i värmen och svettas istället för att vinna snabbt och gå in och umgås med sina kompisar? Nu har han börjat försöka göra matcherna så korta som möjligt och det är positivt, iallafall för oss som spelar. Han är ju världens bästa returnerare och jag tror inte han kommer ha några som helst problem i den här matchen eller den här turneringen, så överlägsen är han just nu.

Lycka till!

/Lidde