Världens bästa tennisspelare går in för att möta ett framtidsnamn som inte har formen där riktigt ännu, jag har ett spel!

  • Matchen – Djokovic v Harrison
  • Speltips – Under 28.0 games i matchen
  • Odds – 1.76 @ Pinnacle Sports
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 10.00

Novak Djokovic ifrån Serbien är världens bästa spelare, ingen tvekan. Han är rankad som nummer ett i världen och det finns inget som talar för att han ska vara något annat när säsongen är slut heller. Jag har tidigare rekat att han ska vinna denna turneringen och han visade i första matchen att han har formen. Mathieu är inte en dålig spelare och det visade han också, han servade bra och spelade väldigt bra och ändå vart han krossad. Djokovic har världens bästa returer tillsammans med Murray och dom breakar flera gånger i matcherna om dom vill.

Ryan Harrison ifrån Usa är en ung spelare som kommer att vara en top 20 spelare i framtiden. Han är en riktigt stark spelare på defensiven men han har inget riktigt riktigt stort offensivt vapen, han har en bra första serve och dugliga grundslag men det är mest hans defensiv han lever på och att försöka spela defensivt emot en Djokovic som inte lär missa mycket i denna matchen känns inte som världens bästa plan och han lär nog försöka spela lite mer offensivt men det lär komma mycket misstag ifrån hans sida isåfall.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-
@spelaspelse
@gurujebba