Världens bästa Djokovic går in i turneringen emot en liten joker vid namn Golubev. Djokovic spelade förra veckan i Dubai och han var inte ens nära den formen som han hade förra året eller när han spelade Australian Open som han vann. Golubev har spelat bra nu i kvalet och i första omgången mot Rik De Voest. Jag har hittat ett spel som jag måste syna!

  • Speltips – Över 17.5 games i matchen
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 2.00 @ bet365
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 23.30

 

Novak Djokovic går in i turneringen lite som ett frågetecken för mig, han imponerade inte på mig förra veckan i Dubai då han verkligen tog det lugnt mot dom lägre rankade spelarna och han har dessutom gått ut och sagt att han ska minimera skaderisken via det sättet. Nästan alla vet vad Djokovic går för, han har världens bästa backhand och världens bästa returer, breakar otroligt mycket när han är på tå och gör lite som han vill då. Men nu när det är mycket matcher fram tills finalen så tar han det förhoppningsvis lugnt första veckan som dom stora stjärnorna brukar göra. Han kommer att bjuda på show som han alltid gör dock!

Djokovic kommer le ikväll igen!

Andrey Golubev från Kazakstan är en spelare som har börjat komma igång igen efter en ganska stor down period förra året. Han har 6-1 på dom sju senaste matcherna men det är inte mot spelare av Djokovic kaliber men det innebär självförtroende och detta är nog Golubevs största match för året och han kommer ge allt för att kunna iallafall pressa Djokovic i ett set. Golubev har en ganska bra serve men hans grundspel är lite allt eller inget, han slår otroligt hårt ibland och har riktigt bra kontringsslag men när det inte funkar så kan det rinna iväg. Men jag tror att han kan pressa Djokovic i ett set och kanske till och med ta det till ett tiebreak.

Lycka till!

/Lidde