Australian Opens kvartsfinaler hägrar och ett grymt toppmöte inväntas, Djokovic möter Ferrer som aldrig ger upp. Jag har hittat ett intressant odds!

  • Speltips – Djokovic att vinna med 3-0 i set
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.80
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 09.30

Australian Opens sista kvartsfinaler hägrar och vi har ett stjärnmöte, världens bästa tennis spelare Djokovic möter den evigt kämpande Ferrer.

Ferrer är en spanjor och som alla spanjorer trivs man bäst på grus på grund av sina topspins. Den biter inte lika hårt på det här underlaget och då får mest dom andra spelarna mer lägen att avgöra om det är en bra spelare så tar den tillvara på chansen att dra till då den får ett lite sämre topspin slag än dom sämre spelarna som bara lägger över den. Ferrer har inte imponerat den här turneringen förutom sist mot Gasquet då han spelade okej samtidigt som Gasquet inte spelade lika bra som resten av turneringen. Ferrer har ingen stark serve och kommer få stora problem i sin egen serve idag då han möter världens bästa returnerare.

Djokovic har inte ”nära” den nivån han kan ligga på då jag tror han har sparat sig lite grann. Han mötte Hewitt sist som har nästan samma spelstil som Ferrer bara det att Hewitt slår flakare slag och det är mycket svårare på det här underlaget att spela på, samtidigt som Djokovic inte spelade sin bästa match. Djokovic kommer komma ut idag och visa världen att det bara var en engångsföreteelse at han tappade ett set och jag tror att han kommer att vinna väldigt lätt idag.

Dom möttes i början av året på ett liknande underlag, då slutade matchen 6-1,6-2 till Djokovic. Gärna liknande siffror över tre set idag.

Lycka till!

/Lidde