Novak Djokovic går in i nästa omgång där han möter storservaren Kevin Anderson från Sydafrika. Djokovic spelade i första omgången emot Andrey Golubev där jag tyckte att han visade samma sak som i alla andra ”första omgångar”, han visade dåligt spel för att vara han och mycket slarv. Jag har hittat ett intressant spel.

  • Speltips – Över 18.5 games i matchen
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.70 @ bet365
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 21.00

Novak Djokovic, världsettan går in i tredje rundan emot Kevin Anderson. Djokovic spelade i förra omgången emot Andrey Golubev där han enligt mig inte imponerade, han har gått ut och sagt att han kommer ta det lugnt emot spelare som är mindre farliga för att minimera skaderisken och det gör han sannerligen. Han kan släppa till med tiebreaks mot spelare rankad precis innanför 100 strecket och så spelade han inte förut men det är ett måste om han ska hålla sig på topp hela säsongen. Sen är motivationen inte lika stor här som i en Grand Slam för Djokovic.

Novak Djokovic 2011

Kevin Anderson från Sydafrika har spelat en match i den här turneringen och det var en dubbel match då han har fått W/O en match. Han servade tydligen väldigt bra i den matchen och tappade inte en boll på första serven men dom lyckades ändå förlora matchen, kanske var för man mötte The Bryan brothers. Han har bra tryck i spelet men det mesta kommer handla om hans servar idag, sitter dom så sitter spelet väldigt lätt men annars kan det bli tufft, men han är en väldigt bra servare och jag tror att han kan klara detta med bravur.

Kevin Anderson kan ställa till det för Djokovic och fixa ett tiebreak i ett set och då är spelet hemma.

Lycka till!

/Lidde