Dinamo Zagreb dominerar den Kroatiska ligan år efter år och den här säsongen är inget undantag. Nu ställs man mot ett bottenlag och jag tror man kör över dem här!

Dinamo Zagreb – Inter Zaprešić
Spel: Dinamo Zagreb -1.5 (asian handicap)
Odds: 1.85 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Dinamo Zagreb dominerar i kroatisk fotboll och man är nu uppe i 7 raka seriesegrar och i år leder man återigen serien och har 11 poäng ned till tvåan Hajduk Split som dessutom har 1 match mer spelad än Dinamo Zagreb. Man var i gungning för 3 matcher sedan då man spelade 0-0 i två raka matcher men det har ordnat upp sig nu och offensiven har lossnat för laget igen som har 2 raka segrar nu med 5-0 hemma mot bottegänget Zadar och i derbyt mot Zagreb vann man med klara 3-0 senast. På hemmaplan dominerar man i stort sett alltid matcherna och lagets resultatrad 10-3-0 talar sitt tydliga språk och målskillnaden 37-7 är ruskigt bra! Nu möter man ett bottengäng som gått bra den senaste tiden så någon underskattning är det inte att tala om här. Det är 3 poäng som gäller och allt annat vore en stor sensation här!

Inter ligger näst sist i tabellen och har haft ett ruskigt tufft spelschema den senaste tiden då man mött tvåan, trean, fyran och femman i tabellen i lagets 4 senaste matcher. Dessa matcher har sltuat med 1 förlust och 3 oavgjorda matcher så det får ses som fullt godkänt för ett bottenlag. Man har backat hem med hela laget i matcherna och satsat på kontringar vilket har fungerat väldigt väl för laget men man har haft väldigt mycket tur i matcher då motståndarna varit väldigt ineffektiva osv… Nu möter man dock serieledarna och dessutom på bortaplan vilket gör att jag tror mindre på ett nytt mirakel för laget. Man har givetvis gjort det väldigt bra den senaste tiden men nu möter man ett alldeles för tufft motstånd för att återigen ta poäng i mina ögon.


Jag tror Dinamo Zagreb får anledning att fira ett
par gånger under kvällen!

Inter har ett tungt avbräck i mittfältaren Nicholas Cover som är avstängd här. Han är en av lagets bäste spelare som brukar vara den som styr spelet mellan försvar och anfall och det är givetvis ett riktigt tungt avbräck för Inter.

Matchbilden kommer vara ett Dinamo Zagreb som pressar och pressar på ett Inter som återigen kommer flytta hem med hela laget och satsa på kontringar, precis som man gjort tidigare matcher. Jag tror dock lagets tur tar slut här för nu möter man ett Dinamo Zagreb som är vana vid att föra matcher och som är riktigt vassa i sin offensiv för dagen. De har som sagt gjort 8 mål på 2 matcher nu och det ska bli mycket till för att man inte gör ett par även här. Jag tror Dinamo Zagreb gör ett mål tidigt i matchen och sedan rinner det iväg mot ett Inter som inte kommer orka mentalt!