Inomhus turneringen i Rotterdam har skakat fram några stornamn, i denna matchen ställs dock Dimitrov emot ”underbarnet” Tomic.

 

  • Matchen : Dimitrov v Tomic
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.86 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 13.30

 

Grigor Dimitrov ifrån Bulgarien har utvecklats till en väldigt bra inomhus spelare, mest tack vare att han har anslutit till den svenska tennis akademin Good to Great som har gett han en riktigt bra första serve där han gör otroligt mycket ess och är väldigt svår breakad. Förra matchen han spelade emot Karlovic i Zagreb så förlorade han i två raka set, enbart i tiebreak. Förra året när han mötte dugliga spelare inomhus så gick 3/3 över 22 games och det säger rätt mycket om att han har utvecklat sin serve enormt samt att hans returspel kanske inte är där det ska vara.

Bernard Tomic ifrån Australien har tydligen börjat tycka att tennis är kul igen. Han gick ut förra året och sa att han skulle ta en paus för att han inte njöt av att spela längre, men i början av året så gick han ut och sa att han har aldrig varit såhär laddad för en säsong som i år och som han visade det i Australian Open. Han spelade en fantastisk tennis, han servade helt otroligt bra, han vart bara breakad i en match och det var i fjärde omgången om jag minns rätt och det var emot Federer. Tomic gjorde otroligt mycket ess och nu kommer dom att spela på ett snabbare underlag än i Australien.

Jag tror att detta kommer vara en otroligt tät match där serven kommer ha gigantisk betydelse, returspelet är sisådär på båda spelarna och detta känns bra.

Lycka till

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba