Grigor Dimitrov visade upp en halvdan form då han tappade set i alla sina matcher, Janowicz har varit totalt urusel i år men spelade bra i öppningsmatchen. Anser att denna matchen kan bli relativt jämn.

  • Matchen : Dimitrov – Janowicz
  • Liga : ATP Cincinnati
  • Speltips : Över 21.5 games i matchen
  • Odds : 1.81 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

Grigor Dimitrov ifrån Bulgarien är som dom flesta vet om en nästan exakt kopia på Roger Federer gällande hur han spelar tennis. Han har haft mycket press på sig att lyckas i tennisen men det måste man ju ändå säga att han har gjort då han just nu är rankad 8 i världen och han kommer bara bli bättre. Grigor har en bra första serve, kommer rätt så mycket gratis poäng på även om motståndaren får över bollen för då får han ligga på offensiven direkt. Han har även en riktigt bra forehand och backhand, dock så har dom inte stämt överens sedan Wimbledon och han har tappat set i varje match sedan dess.

Jerzey Janowicz ifrån Polen är en spelare som har varit totalt urusel i år, han har 15 vinster och 20 förluster vilket säger hur dåligt han har spelat i år. Jerzey visade dock i första omgången om att han kan spela tennis än, om han vill. Viljan har varit lite sisådär men igår fick man se att han ville vinna och då vann  han enkelt i två raka set emot Gabashvili och tappade endast 14 poäng i serven varav 9 var dubbelfel. Om Jerzey servar som han brukar göra och förhoppningsvis håller i spelet som han hade igår så ska detta gå bra.

Lycka till!

Följ gärna @Liddess på Twitter för mer spel!