Tourens absolut hetaste spelare David Goffin med 27 vinster på 28 matcher ställs emot en av dom största talangerna om inte den största som finns i tennisen just nu, Grigor Dimitrov.

  • Matchen : Dimitrov – Goffin
  • Liga : US Open
  • Speltips : Över 3.5 sets i matchen
  • Odds : 1.72 @ Betsson
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : prel. 17.00

Grigor Dimitrov ifrån Bulgarien är en talang utöver det vanliga, han är född 92 och är redan rankad 8 i världen. Han kommer bli den nya Federer, vare sig han vill det eller inte för deras likheter i spelet är helt otroliga. Dimitrov har en riktigt bra forehand som han gillar att trycka till med men han kan även spela med vinklar på den. Samma sak med hans en handsbackhand, dock spelar han mer med vinkel och top spin på den. Han har på det en riktigt bra defensiv då han är otroligt smidig och snabb och svår att slå ut. Dimitrov har haft det tufft på harcourt i år, han har tappat set i 10 av sina 17 vinster på hardcourt i år och det har varit många tajta set.

David Goffin ifrån Belgien är tourens absolut hetaste spelare, han har hela 27 vinster på sina 28 senaste matcher vilket är helt osannolikt. Goffin har alltid haft talangen men han har haft svårt att riktigt prestera under en längre tid och hamnade i en stor svacka förra året och sjönk som en sten på rankingen. David besitter ett grundspel och ett returnerings spel som är otroligt farligt, han spelar offensivt mot baslinjerna och pressar motståndarna otroligt mycket. Han har en bra första serve som han får gratis poäng på men hans andra serve sviktar emellanåt och det är det han behöver förbättra för att kunna klättra ännu högre.

Med Goffins form kan jag absolut inte tänka mig att Dimitrov vinner i raka set, skulle vara väldigt starkt gjort av han isåfall men värdet finns absolut på över 3 set i matchen.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!