Vi tar oss till Gstaad för att titta in två matcher där jag ser två stycken ”enkla” vinnare. Grigor Dimitrov har visat bra grusform på sistone och har imponerat stort. Marcel Granollers tog sig till final förra veckan i Umag och spelade riktigt bra tennis hela veckan. Titta in för motiveringen!

  • Matcherna: Dimitrov – Brown & Granollers – Kubot
  • Liga: ATP Gstaad
  • Speltips: Dimitrov & Granollers att vinna matcherna
  • Odds: 1.88 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 11.00

Grigor Dimitrov ifrån Bulgarien visade i Båstad att han kan spela grustennis och efter ett svagt första set emot Benneteau så visade han klass och krossade honom. Dimitrov är en rätt så komplett spelare, han har inga svagheter men samtidigt inga större styrkor. Han är helt enkelt väldigt jämn.

Dustin Brown ifrån Tyskland är en spelare med ett vapen, sin första serve. Får han inte in den får han enorma problem och det kommer han att få även om han får in den emot Dimitrov för han är såpass bra att hålla bollen i spel så Brown måste slå och det är han inte bra på.

———————————————————————————————————————————————————————–

Marcel Granollers ifrån Spanien visade i Umag att han har form och kvalitet på en och samma gång just nu. Hans defensiv är helt sinnessjuk stundtals och att ha en såpass bra defensiv på gruset emot spelare som Kubot som inte alls trivs då bollen är i spel så länge (serve volley spelare) så lär det komma misstag. Att han även har en bra serve som kan rädda han ur knipor går ju inte att klaga på.

Lukasz Kubot ifrån Polen är en serve volley spelare som helst vill spela på gräset eller inomhus. Han trivs inte på gruset då det blir så mycket spel, speciellt när han inte vill ha bollen i spel. Det kommer troligtvis bli mycket misstag ifrån Kubots sida och han kanske kan hänga med i ett set men till slut blir det för mycket!

Jag tror att både Granollers och Dimitrov kommer vinna relativt enkelt och därför väljer jag att spela dom i en dubbel.

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter