Grigor Dimitrov emot Marcos Bagdhatis, detta kommer bli en välspelad morgonmatch som jag även har en vinnare i.

  • Matchen : Dimitrov – Baghdatis
  • Speltips : Baghdatis att vinna matchen
  • Odds : 2.00 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 12.45

 

Grigor Dimitrov ifrån Bulgarien som även kallas för mini Federer. Han spelar nästan exakt likadant som Federer och har exakt samma teknik i allt dock inte samma ”kunskap” i slagen. Han har en väldigt bra forehand som han kan hitta vinklar med och verkligen trycka till men den passar mer på snabbare underlag och inte som här i Rotterdam, riktigt segt. Han har utvecklat sin första serve till ett stort vapen som har räddat han ur många lägen och även gjort att han inte hamnar i knipa men här i Rotterdam så blir inte hans serve så effektiv som han hade velat. Jag såg hans match emot Davydenko och jag måste säga att jag vart inte så imponerad av Dimitrov, han servade helt okej men Davydenko var inte alls bra, han slet inte alls och gjorde misstag efter misstag.

Marcos Baghdatis ifrån Cypern, publikens favorit vart han än åker. Publiken älskar han för att han alltid ger allt, han springer så oerhört mycket och varje poäng är viktig för honom. Denna veckan har han spelat helt otroligt bra, han vann med 6-0,6-7,4-0 emot Benoit Paire och sedan i två raka med breaks emot Gasquet vilket tyder på storform. Marcos har returnerat otroligt bra i veckan och hans grundspel har även det varit otroligt bra, han har varit stabil med inte så mycket misstag men även tryckt in mycket vinnare och tvingat motståndarna till misstag.

Jag finner värde i detta spelet då jag trodde att Baghdatis skulle vara favorit, tycker att Dimitrov’s vinst emot Davydenko är lite överskattad vid tillfället.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba