Vi plockar en till match ifrån kvalet och det är emellan Devvarman och Rublev där en väldigt formstark Rublev tar emot en otroligt formsvag Devvarman.

  • Matchen : Devvarman – Rublev
  • Liga : ATP Indian Wells Kval
  • Speltips : Rublev -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.76 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 00.30

 

Somdev Devvarman ifrån Indien är en spelare som var väldigt bra för några år sedan och hade en ”stark” framtid framför sig men diverse skador har gjort att han fastnade i utvecklingen och åkte bakåt istället. Somdev är en spelare som blir breakad väldigt många gånger i matcher, han har svårt att hålla i serven matchen ut och jag räknar med att han kan bli breakad 4 gånger i denna matchen mot en såpass bra bollare som Rublev. Somdev’s styrkor är hans grundslag däremot så kommer det alldeles för många misstag från hans sida när bollen väl är i spel och det bevisar hans resultat tidigare i år. Han har inte vunnit en match i en huvudturnering i år utan har endast vunnit två stycken kval matcher till hemma turneringen i Chennai.

Andrey Rublev ifrån Ryssland är ett starkt namn för framtiden, han är har nästan allting som behövs för att komma långt, en bra serve och är väldigt bra i spelet. Hans absoluta styrka är hans grundslag där han har både en bra forehand och en backhand där han kan sätta fart på bollen men även en bra defensiv som gör att han kan hålla sig kvar i bollarna och tvinga fram misstag av motspelaren. Han kommer ifrån en Challenger turnering i Quimper, Frankrike där han vann över hemmaspelaren Mathieu i finalen.

Det enda som talar emot Rublev i denna matchen är att han fick en lång vecka i Frankrike men det är trots allt tre dagar sedan och denna turneringen är otroligt viktig med mycket pengar och poäng i spel.

Lycka till!

/Lidde