Den skadedrabbade indiern Devvarman ska idag gå in för att möta ryssen Kunitsyn i första omgången av Dubai’s turnering.

  • Matchen : Devvarman – Kunitsyn
  • Speltips : Devvarman att vinna matchen
  • Odds : 1.83 @ Ladbrokes
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.30

Här tycker jag att jag har funnit ett riktigt bra odds, Devvarman har börjat komma tillbaka till sitt spel och sin rätt så höga kvalitet och han kommer att klättra otroligt mycket i år om han klarar sig undan skador och kan hålla uppe denna nivån.

Somdev Devvarman ifrån Indien var en bra spelare för några år sedan men skador och annat satte stopp på hans framfart på atp touren och han gjorde sin ”riktiga” comeback förra året på challengertouren och gjorde det inte bra ifrån sig. Han var otroligt ojämn förra året och gjorde max 5st bra games i sina matcher då och imponerade inte alls på mig men i år har han gjort tvärtom. Han har spelat riktigt bra och hållit en jämn nivå igenom alla matcher. Han har slagit spelare som t ex Paire, Hajek och Berrer samt så har han pressat Janowicz till en femsetare och sedan nästan vunnit över Melzer som tog sig till final i just Zagreb.

Igor Kunitsyn ifrån Ryssland har inte alls haft ett bra år. Han har fem vinster och fem förluster och dom förlusterna han har är mot spelare han bara skulle ha vunnit. Han har förlorat emot spelare som Kudla, Rodrigues och Jouan som alla är lite av medelmåttor på Challenger touren, speciellt Rodrigues och Jouan som han nyligen förlorade emot. Om jag ska hitta något som ska tala för Kunitsyn i denna matchen är det att han har spelat två matcher på detta underlaget och vet hur det är i matchen och det vet inte Devvarman men jag tror inte att Kunitsyns kapacitet är nog stor idag för att kunna rubba Indiern.

Om Indiern spelar som han har gjort denna säsongen så ska han bara vinna och detta spelet känns väldigt bra.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba